Otel kurşunlandı, metrobüse isabet etti

Küçükçekmece'de, henüz kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından E-5 Karayolu yanyolundaki bir otele uzun namlulu silahlarla ateş açıldı.

Otel kurşunlandı, metrobüse isabet etti
Yayınlanma:

Saldırıda, sokakta bulunan bazı yolcuların da içinde olduğu seyir halindeki metrobüse kurşunlar isabet etti. Neyse ki, saldırıda ölü veya yaralı olmazken, polis ekipleri şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Saat 00.30 sularında Küçükçekmece, Yeşilova Mahallesi 1. Değer Sokak'ta meydana gelen saldırıda, henüz bilinmeyen bir sebepten ötürü kimliği belirsiz kişi veya kişiler, otelin önünde bulunan E-5 Karayolu yanyolunda uzun namlulu silahlarla ateş açtı. Bu saldırıda otelin camları ve dış cephesi kurşunlarla hasar gördü, ayrıca metrobüsün camlarına da isabet eden kurşunlar tahliye edilene kadar yolcuları korkuttu. Saldırı sonrası, şüpheliler olay yerinden kaçarak izlerini kaybettirdi. Polis ekipleri derhal olay yerine yönlendirildi ve çevrede güvenlik önlemleri alındı.

Kurşunların isabet ettiği metrobüsteki yolcular hızla tahliye edilirken, şans eseri herhangi bir yaralanma yaşanmadı. Otel ve metrobüs üzerinde yapılan incelemelerde uzun namlulu silahlara ait boş kovanlar bulundu. Polis ekipleri, saldırının ardından kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.