Oya Akın Yıldızlar Okulları'nda 95. yıl coşkusu

Oya Akın Yıldız Okulları, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı, okul bahçesinde düzenlenen törenle coşkuyla kutladı.

Oya Akın Yıldızlar Okulları'nda 95. yıl coşkusu
Yayınlanma:
Güncelleme:

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama töreninde konuşan Oya Akın Yıldızlar Anadolu ve Fen Lisesi Okul Müdürü Delal Eraslan “29 Ekim, bir doğuşun, bir devrimin, kısacası bir mucizenin yıldönümüdür. 29 Ekim Aydınlık geleceğin, umudun, zaferin simgesi olan bir bayram, güçlü bir toplumun temellerinin atıldığı tarihtir.” dedi.

02-_-oya-akin-yildizlar-koleji-kurucusu-oya-akin-öğrencilerle.jpg

Oya Akın Yıldızlar Koleji Kurucusu Oya Akın, “Mustafa Kemal” şarkısını öğrencilerle birlikte coşkuyla söyledi.

Oya Akın Yıldız Okulları, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı, okul bahçesinde düzenlenen törenle coşkuyla kutladı.

Oya Akın Yıldız Okulları, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına Oya Akın Yıldız Okulları Kurucusu Oya Akın, Kurucu Temsilcisi Belgin Kohnetarfun, idareciler, öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı. Kutlama programı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

03.jpg
Oya Akın Yıldızlar Koleji 1/C Sınıfı Öğretmenleri Mehmet Ali Çalışkan ve Berihan Salman öğrencileriyle birlikte.

29 EKİM, BİR DOĞUŞUN, BİR DEVRİMİN YILDÖNÜMÜDÜR

Oya Akın Yıldızlar Anadolu ve Fen Lisesi Okul Müdürü Delal Eraslan’ın günün anlam ve önemini belirten konuşması ile devam eden programda, Eraslan, “Cumhuriyet, yoksulluk ve karanlık içinde kalmış, bağımsızlığı elinden alınmış, vatanı parçalanmak üzere olan bir ulusun, ulusal bağımsızlığını kazanabilmek için giriştiği eşsiz bir savaşın sonunda elde ettiği büyük bir kazanımdır. 29 Ekim, bir doğuşun, bir devrimin, kısacası bir mucizenin yıldönümüdür. 29 Ekim Aydınlık geleceğin, umudun, zaferin simgesi olan bir bayram, güçlü bir toplumun temellerinin atıldığı tarihtir. İşte bugün bizler Oya Akın Yıldız Okulları olarak Atatürk ve silah arkadaşlarının anısı önünde bir kez daha saygıyla eğiliyoruz.” dedi.

01----oya-akin-yildizlar-koleji-müzik-öğretmeni-adnan.jpg

“MUSTAFA KEMAL” VE “EY ÖZGÜRLÜK” ŞARKILARI SÖYLENDİ

Program ortaokul öğrencilerinin Gençlik Flormoni oratoryosu ile devam etti. Öğrencilerin zeybek gösterisinin ardından, “Mustafa Kemal” ve “Ey Özgürlük” şarkıları söylendi. Ayak sesleri ile alana gelen öğrenciler “Genç Türk Marşı”nı okuyarak izleyenlere duygu yüklü anlar yaşattı. Öğrencilerin eşliğinde kutlamada bulunan tüm konukların güzel şarkılara eşliği ile Cumhuriyet Bayramı kutlama programı sona erdi.

 

 

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.