Oyuncu Demet Tuncer: CIA'dan teklif geldi, reddettim

Demet Tuncer, "Çocuklar Duymasın" dizisinde canlandırdığı "Mary" karakteriyle tanınan bir oyuncu olarak, ABD'de üniversite okuduğu dönemlerde ilginç bir teklif aldığını paylaştı.

Oyuncu Demet Tuncer: CIA'dan teklif geldi, reddettim
Yayınlanma:

Tuncer, 15 yaşında Türkiye'yi temsilen Amerika'daki United World College'da burs kazandığını ve buradaki eğitim sürecinin kendisi için dönüm noktası olduğunu belirtti.

ABD'de siyasal bilgiler eğitimi alırken, CIA'de analist olarak çalışan bir profesörle işbirliği yaptığını anlatan Tuncer, bu profesörün kendisine CIA için çalışmak isteyip istemediğini sorduğunu ifade etti. Teklifin kendisini başta heyecanlandırdığını, ancak daha sonra bunun nedenini anlamlandıramadığını söyledi.

Profesör, kendisini "üst düzey bir bürokrat ya da diplomat" yapacaklarını ve zaman geldiğinde sadece tek bir şey isteyeceklerini belirtti. Bu sözler Tuncer'in kafasını karıştırmış; zira böyle bir durumun mantığını sorgulamış. Tuncer, "Üzgünüm, ben ne ailemi ne de ülkemi satarım," diyerek net bir şekilde reddettiğini aktardı. Bu durum, ailesinin değerlerinin ve ülkesine olan bağlılığının etkisini bir kez daha gözler önüne seriyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.