Özgür Özel, Türkiye İş Bankası 100'üncü Kuruluş Yıl Dönümü Resepsiyonu'na katıldı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Türkiye İş Bankası'nın 100. kuruluş yıl dönümüne özel düzenlenen resepsiyona katıldı. Etkinlik, İstanbul'daki Tersane İstanbul'da basına kapalı olarak gerçekleştirildi ve iş, sanat ile cemiyet hayatından birçok davetli yer aldı.

Özgür Özel, Türkiye İş Bankası 100'üncü Kuruluş Yıl Dönümü Resepsiyonu'na katıldı
Yayınlanma:

Resepsiyon çıkışında konuşan Özel, İş Bankası'nın 100 yıl boyunca Cumhuriyet'e ve Cumhuriyet'in değerlerine sahip çıktığını belirtti. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün talimatlarıyla kurulan bankanın, Türkiye'nin en büyük ve dünyanın sayılı bankalarından biri haline geldiğini vurgulayan Özel, bu başarının kıvanç verici olduğunu söyledi.

İş Bankası'nın köklerinin sağlam olduğunu ve gerçek emeğin ile liyakatin önemini gösterdiğini ifade eden Özel, "İş Bankası, bilimsellik, liyakat ve çağı yakalama konularında örnek teşkil etmektedir. Türkiye de böyle bir yönetimle dünyanın sayılı ekonomilerinden biri olabilir. Gelecekte Türkiye'nin bu başarıyı devam ettireceğini ümit ediyorum," dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun resepsiyona katılmamasının nedenine dair bilgi veren Özel, Kılıçdaroğlu'nun başka bir programı olduğunu belirtti. Önceki genel başkanlarla bir araya gelmenin kendisi için önemli olduğunu vurgulayan Özel, "Partideki tüzük değişimiyle ilgili tüm üyelerimiz görüş bildirdi. Önceki genel başkanlarımızın görüş ve önerilerini almak bana düşerdi. İstanbul'da bu toplantıyı gerçekleştirdik. Ankara'ya döndüğümde Sayın Kılıçdaroğlu'nu ziyaret ederek onun da görüşlerini alacağım," şeklinde konuştu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.