Özgür Özel'den ''Erkek istemiyorum'' çıkışı!

CHP Kadın Kolları'nın başkanlık seçiminde bugün Ankara Congresium Kongre ve Sergi Merkezi'nde gerçekleştirilen 15. Olağan Kadın Kolları Kurultayı'nda gergin anlar yaşandı. CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in konuşması sırasında salondan yükselen sloganlara sert tepki gösterdi.

Özgür Özel'den ''Erkek istemiyorum'' çıkışı!
Yayınlanma:

Özgür Özel, konuşmasını yaparken salondan gelen slogan sesleri üzerine şu ifadeleri kullandı: "Kadın kolları kongresini başka amaçlara alet etmeyin. Kadın kolları kongresi kadın kolları kongresidir. Uzunca bir emeğin karşılığını almak için burada toplanmış CHP Kadın Örgütü varken, onların sesine başka bir ses karıştırmak doğru değil. Erkeklere burayı provoke ettirmem. Ne diyecekseniz kapının önünde söylersiniz. Erkek arkadaşları dışarı alın. Bula bula bu örgütün bu kadar emeğinin taçlandırılacağı bu ortamı mı buldunuz provoke etmek için."

GÜVENLİKLERİ DE UYARDI

Özel, salondaki güvenliklere de "Arkadaşlara yardımcı olun. Kadın kolları kongresinin bu kapsamda devam etmesine katkı sağlayın" şeklinde talimat verdi ve salondaki kadınlardan da dışarı sloganı atmalarını istedi.

Kongrede, CHP Osmaniye Milletvekili Asu Kaya, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka ve CHP Kadın Kolları MYK Üyesi Merve Kır başkanlık için yarışıyor. Özgür Özel konuşmasında, İstanbul Sözleşmesi'ni geri getirme taahhüdünü de dile getirdi.

Kongre, "Eşitlik ve Adalet" temasıyla düzenleniyor ve başkanlık seçimiyle CHP Kadın Kolları'nın yeni lideri belirlenecek.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.