Parfüm fabrikası yangınından bir üzücü haber daha: Hayatını kaybedenlerin sayısı 3 oldu

İzmir'in Çiğli ilçesinde bulunan bir parfüm fabrikasında 17 Ocak'ta çıkan yangının ardından, 12 gün süren mücadele sonucunda ağır yaralanan işçilerden biri daha hayatını kaybetti.

Parfüm fabrikası yangınından bir üzücü haber daha: Hayatını kaybedenlerin sayısı 3 oldu
Yayınlanma:

17 Ocak'ta çıkan yangın sonrası bugüne kadar tedavileri süren işçilerden ağır yaralanan işçi Abdullah Genç, hayatını kaybetti. Böylece, olayda yaşamını yitiren işçi sayısı 3'e yükselmiş oldu. Öte yandan yangınla bağlantılı olarak gözaltına alınan iki fabrika yetkilisi ise tutuklanarak adliyeye sevk edildi.

17 Ocak'ta sabah saatlerinde kozmetik deposundaki bir elektrikli sobadan çıkan yangın, hızla fabrikayı sarmış ve itfaiye ekiplerinin 1 saat süren mücadelesi sonucu kontrol altına alınmıştı. Ancak yangında ağır yaralanan işçilerden Kadir Zor'un cansız bedenine ulaşılmış, diğer yaralılar ise hastanelerde tedavi altına alınmıştı.

Maalesef, yangın sonrasında ağır yaralanan ve tedavi gören işçilerden Yelit Özçelik'in yaşamını yitirmesinin ardından bugün Abdullah Genç'in hayatını kaybetmesi, olayın yarattığı üzüntüyü artırdı.

Öte yandan, yangınla ilgili olarak gözaltına alınan fabrika yetkilileri M.Ü. ve B.Ç., yapılan işlemlerin ardından tutuklanarak adliyeye sevk edildi. Soruşturma devam ederken, yangının neden çıktığı ve güvenlik önlemlerinin yeterli olup olmadığı konuları detaylı bir şekilde inceleniyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.