Peaky Blinders filminden beklenen haber geldi

Peaky Blinders'ın yaratıcısı Steven Knight, bu hafta verdiği bir röportajda Peaky Blinders filmiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Peaky Blinders filminden beklenen haber geldi
Yayınlanma:

Son dönemde Peaky Blinders dizisiyle tanınan başarılı oyuncu Cillian Murphy, Oppenheimer filmindeki etkileyici performansıyla ilk Oscar ödülünü kazandı. Oppenheimer projesinin ardından merakla beklenen bir sonraki adımı ne olacağı konuşulan Murphy, görünüşe göre yeni maceralara atılmadan önce tanıdık sulardaki bir projeye geri dönecek.

Peaky Blinders'ın yaratıcısı Steven Knight, bu hafta verdiği bir röportajda Peaky Blinders filmiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Cillian Murphy'nin Thomas Shelby karakteriyle geri döneceği müjdesini veren Knight, filmin resmi onay aldığını ve eylül ayında çekimlere başlanacağını açıkladı.

BBC ve Netflix işbirliğiyle hayata geçirilecek olan Peaky Blinders filminin konusu hakkında bilgiler oldukça kısıtlı olsa da, daha önce Knight'ın yaptığı açıklamalara göre II. Dünya Savaşı ve hemen öncesinin önemli bir rol oynayabileceği düşünülüyor.

Dizinin son sezonlarında, Britanya Faşistler Birliği'nin lideri Oswald Mosley gibi yan karakterlerin dahil olduğu ve Shelby ve ekibinin faşistlerin hedefi haline geldiği sahneler vardı. Knight'ın önceki açıklamaları ve diziyle bağlantılı olarak, filmle birlikte II. Dünya Savaşı dönemine geçiş yapılacağına dair ipuçları bulunuyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.