Pençe-Kilit Bölgesinden acı haber geldi:1 uzman Çavuş şehit oldu 2 terörist etkisiz

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit Harekâtı Bölgesi'nde görevli İstihkam Uzman Çavuş Cebrail Acar'ın şehit olduğunu duyurdu. Bakanlıktan yapılan açıklamada, bugün bölücü terör örgütü mensuplarıyla yaşanan temasta Cebrail Acar'ın şehit olduğu, bu çatışma sırasında 2 teröristin etkisiz hale getirildiği belirtildi.

Pençe-Kilit Bölgesinden acı haber geldi:1 uzman Çavuş şehit oldu 2 terörist etkisiz
Yayınlanma:

Açıklamada, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri'ne ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz" ifadeleri kullanıldı.

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Uzman Çavuş Cebrail Acar'ın şehit olması nedeniyle taziye mesajı yayımladı. Bakan Güler, mesajında şu ifadelere yer verdi: "Aziz şehidimiz İstihkam Uzman Çavuş Cebrail Acar’ın vefatı bizleri derin bir üzüntüye boğmuştur. Kahramanlığından dolayı kendisine minnettarız. Şehidimizin aziz hatırası her zaman gönüllerimizde yaşayacaktır. Şehidimizin kederli ailesine ve milletimize başsağlığı diliyorum. Allah rahmet eylesin."

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.