Pençe Kilit operasyonunda bir asker şehit oldu

Kuzey Irak’ta operasyonlarını sürdüren Milli Savunma Bakanlığı, Pençe Kilit operasyonları kapsamında bir askerin şehit olduğunu açıkladı.

Pençe Kilit operasyonunda bir asker şehit oldu
Yayınlanma:

Bölücü terör örgütlerine karşı istikrarlı ve kararlı şekilde operasyonlarını sürerken dönem dönem sıcak çatışmaların sürdüğü Pençe Kilit operasyonlarında bugün acı haber geldi.

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan paylaşımda Piyade Teğmen Eril Alperen Emir'in şehit düştüğü belirtildi.

MSB tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde, bölücü terör örgütü mensupları tarafından yapılan saldırıda kahraman silah arkadaşımız Piyade Teğmen Eril Alperen Emir şehit olmuştur.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz."

CENAZESİ ANKARA'DA TOPRAĞA VERİLECEK

Şehit Alperen Emir’in cenazesinin yarın Ankara’da toprağa verileceği belirtildi.Piyade Teğmen Eril Alperen Emir’in cenaze töreninin yarın Ankara Çankaya’da bulunan Ahmet Hamdi Akseki Camii'nde gerçekleştirileceği ve öğlen namazının ardından kılınacak cenaze namazı ile Cebeci Şehitliği’ne defnedileceği öğrenildi.

Eril Alperen Emir'in şehadet haberinin ardından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’tan da sosyal medya üzerinden taziye mesajı geldi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.