Polat: Öğrencilerimizi spora teşvik ediyoruz

Başkan Mürsel Yıldızkaya “Gençlerimizi farklı spor dalları ile tanıştırıyor; hentbol maçlarımızı izleyerek, altyapılarımızda oynayarak sporla vakit geçirmelerine olanak sağlıyoruz” şeklinde konuştu.

Polat: Öğrencilerimizi spora teşvik ediyoruz
Yayınlanma:
Güncelleme:

HABER EYÜP KARA

Polatlı Belediyesi tarafından şehirde eğitim öğretim yapan tüm okullarda gençleri spora teşvik etmek amacıyla; voleybol, basketbol ve futbol topu dağıtılıyor. Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü ve Spor Müdürlüğü yetkililerinin ortak çalışması ile yürütülen proje neticesinde voleybol, basketbol ve futbol topları 2 hafta içerisinde Polatlı’da İlkokul, Ortaokul ve Lise olarak eğitime devam eden tüm okullara dağıtılmış olacak. Gençleri spora teşvik projesinin ilk gününde Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya; Atatürk İlkokulu, Genç Osman Ortaokulu ve Peyami Safa Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek öğretmenler ve öğrenciler ile bir araya geldi. Öğretmenler ile buluşarak istişare etme imkanı bulan Başkan Yıldızkaya; ziyaret ettiği okullarda öğrencilere hediyelerini verdi. Üç farklı branşta hediye olarak hazırlanan toplar 2 hafta içerisinde şehrin tüm okullarına dağıtılmış olacak.

YILDIZKAYA: GENÇLERİMİZİ SPORA TEŞVİK EDİYORUZ

Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi, “Şehrimizde birçok farklı branşta spora verdiğimiz destekler ile gençlerimizi, çocuklarımızı spora teşvik ediyoruz. Gençlerimizi farklı spor dalları ile tanıştırıyor; hentbol maçlarımızı izleyerek, altyapılarımızda oynayarak sporla vakit geçirmelerine olanak sağlıyoruz. Bugün yine gençlerimizi spora teşvik etmek amacı ile İlkokul, Ortaokul ve Lise öğrencilerimiz ile okullarımızda bir araya geldik. Gençlerimize futbol, voleybol ve basketbol topları hediye ettik. Öğretmen arkadaşlarımıza merhaba diyerek, onlarla istişare etme imkanı bulduk. Kültür Müdürlüğü ve Spor Müdürlüğü ekiplerimiz iki hafta içerisinde şehrimizde eğitim öğretime devam eden tüm okullarımıza bu hediyeleri dağıtacaklar. Okul yöneticilerimize, öğretmenlerimize ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

polatli-belediyesi-22.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.