Prestij Meselesi, 120 Milyon zarar ettirdi

Ev almak için ayırdığı 120 milyon TL'yi Prestij Meselesi filmine yatıran Mahsun Kırmızıgül, film gişesinde beklenen başarıyı elde edemedi

Prestij Meselesi, 120 Milyon zarar ettirdi
Yayınlanma:

Ev almak için ayırdığı 120 milyon TL'yi Prestij Meselesi filmine yatıran Mahsun Kırmızıgül, film gişesinde beklenen başarıyı elde edemedi ve toplamda 100 bin kişiyi geçemediği için maddi kayıp yaşadı. Bu finansal zararın ardından sahnelere geri dönmeye karar verdi.

Senaryosu ve yönetmenliği Mahsun Kırmızıgül'e ait olan, Engin Hepileri, Eser Yenenler, Aslıhan Güner, Biran Damla Yılmaz, Nursel Köse, Şebnem Bozoklu, Melisa Döngel, Ali Sürmeli, Erkan Petekkaya, Defne Samyeli, Celil Nalçakan, Zafer Ergin ve Erdal Özyağcılar gibi önemli isimlerin yer aldığı Prestij Meselesi filmi 3 Şubat 2023'te sinemalarda gösterime girmişti. Ancak 6 Şubat'ta yaşanan Kahramanmaraş merkezli depremler sonrasında film vizyondan kaldırıldı ve 2 Haziran'da yeniden seyirciyle buluştu. Kırmızıgül, film için ayırdığı 120 milyon TL'ye rağmen ciddi bir zarar yaşadı.

2020 yılında ev almayı planlayan Kırmızıgül'ün, Prestij Meselesi için harcadığı 120 milyon TL, beklenen gişe başarısını getirmedi. Film, toplamda 100 bin kişiyi aşamayınca Kırmızıgül, 8 haftada 8 milyon TL kar elde etmesine rağmen 112 milyon TL zarar etti. Bu ekonomik zorluklarla karşı karşıya kalan Kırmızıgül, maddi kaybının ardından sahne çalışmalarına geri dönmeye karar verdi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.