Reha Muhtar hastaneden çıktıktan sonra ilk kez görüntülendi!

Uzun süre yoğun bakımda tedavi gören ünlü haber spikeri Reha Muhtar, sağlığına kavuşarak taburcu edildi.

Reha Muhtar hastaneden çıktıktan sonra ilk kez görüntülendi!
Yayınlanma:

20 Ağustos’ta İstanbul’daki evinde geçirdiği kaza sonucu hastaneye kaldırılan Muhtar, yoğun bakımda uzun bir süre tedavi gördü. Taburcu edilmesinin ardından Bebek’te görüntülenen Muhtar, sağlığına dair açıklamalarda bulundu.

"SAĞLIK, BU HAYATTAKİ EN ÖNEMLİ ŞEY"

Habertürk’ten Eren Gürel’in haberine göre, yürümekte zorlanan Reha Muhtar, geri dönüş sinyalleri verdi. Hayranlarına umut dolu mesajlar veren deneyimli spiker, "Her şeye geri döneceğim merak etmeyin, fazlasıyla geri döneceğim. Sağlık, bu hayattaki en önemli şey. Son 40 gün içinde her şeyim varken sağlığım gitti ve hiç bir şeyim kalmadı, ama şükür ki hâlâ sevenlerim var," ifadelerini kullandı.

"HER ŞEY ELİMDEN ALINDI"

Muhtar, bu süreçte eski hayat arkadaşı Nilüfer ile ilgili de açıklamalarda bulundu. Nilüfer’in kendisine nasıl destek olduğuna dair belirsizlik yaşayan Muhtar, "Bilmiyorum Nilüfer Hanım ne yaptı. Öğreneceğiz her şeyi, bilmiyorum henüz. Sonrasında açıklayacağız," diyerek dikkat çekici bir yorumda bulundu. Ayrıca çocuklarıyla zor bir dönem geçirdiğini belirten Muhtar, "Çocuklarımla görüşemiyorum, sadece okullarının önünde denk gelirsem görüşüyorum. Her şey elimden alındı," şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.