Resmi Gazete'de bu gece de atamalar var

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.

Resmi Gazete'de bu gece de atamalar var
Yayınlanma:

Karara göre, Kanada nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçiliği'ne, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi'nin 2, 3 ve 4'üncü maddeleri gereğince Can Dizdar atandı.

Ayrıca Ticaret Bakanlığı'nda Strateji Geliştirme Başkanlığı'na Adil Yıldırım, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nda Başmüfettişliğe Müfettiş Sıdık Akkılıç, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nda İş Müfettişliğine Tuğba Yiğit ve Hüseyin Kasay, Diyanet İşleri Başkanlığı'nda Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu Üyeliklerine ise Musa Coşkun, Hüseyin Küçük, Abdullah Refik Acar, Osman İyişenyürek ve İbrahim Noğman atandı.

Üst kademe kamu yöneticiliklerine yapılan diğer atamalar ise şu şekilde oldu: Aile Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nda Kadın Statüsü Genel Müdür Yardımcılığı'na Hülya Yavuz, Ticaret Bakanlığı'nda Gümrükler Muhafaza Genel Müdür Yardımcılığı'na Can Yıldız ve aynı bakanlık Hukuk Hizmetleri Genel Müdür Yardımcılığı'ndan alınan Gökçen Aygün'ün yerine yeni atamalar yapıldı.

Toplamda 25 üst kademe kamu yöneticisi şu bakanlıklara atandı: Ticaret Bakanlığı (9), Dışişleri Bakanlığı (6), Milli Savunma Bakanlığı (4), Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı (3), Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı (2), Kültür ve Turizm Bakanlığı (1). Ayrıca çeşitli kurumların yönetim kurulu üyeliklerine de 18 kişi atandı.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.