Resmi Gazete'de yayımlandı, Cumhurbaşkanı Erdoğan, 16 ilin valisini değiştirdi: Kırşehir'in yeni Valisi Murat Sefa Demiryürek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla 16 ile yeni vali atandı.

Resmi Gazete'de yayımlandı, Cumhurbaşkanı Erdoğan, 16 ilin valisini değiştirdi: Kırşehir'in yeni Valisi  Murat Sefa Demiryürek
Yayınlanma:

Resmi Gazete'de yayımlanan kararnameye göre, 12 ilin valisi merkeze alınırken, Kırşehir, Bolu, Amasya, Bitlis, Burdur, Çorum, Sakarya, Gümüşhane, Karaman, Manisa, Şırnak, Konya, Kırklareli, Uşak, Artvin ve Isparta'ya yeni vali atamaları gerçekleştirildi.

Kırşehir'de 2022'den beri görev yapan Hüdayar Mete Buhara görevden alınırken Vali-Mülkiye Başmüfettişi olarak atandı. Kırşehir'in yeni Valisi ise son olarak İskenderun Kaymakamı olarak görev yapan Murat Sefa Demiryürek oldu.

Yeni atanan valilerin, bulundukları illerde kamu hizmetlerinin daha etkin ve verimli şekilde yürütülmesi amacıyla görevlerine en kısa sürede başlaması bekleniyor. Görev değişiklikleriyle birlikte valilerin, yerel yönetimler ve kamu kurumlarıyla uyumlu çalışmalar yürütmeleri hedefleniyor.

1.jpg

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.