Şamil Tayyar'dan partisine emekli maaşı eleştirisi

Şamil Tayyar, partisine bu kez de emekli maaşı zamları sebebiyle yüklendi.

Şamil Tayyar'dan partisine emekli maaşı eleştirisi
Yayınlanma:

AK Parti'li Şamil Tayyar, emekli maaşlarına yapılan zam konusundaki politika eleştirilerini sert bir dille dile getirerek, "Bir ay sonrasını öngöremeyen politik tutum kabul edilemez. AK Parti de bu değil. Şöyle şiddetlice titreyip kendine gelme vakti" ifadelerini kullandı.

Tayyar, AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu'nda kendine yer bulamamasının ardından partisine yönelik eleştirilerini sürdürüyor. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, emekli maaşlarına yapılan zamın asgari ücrete yapılan zam oranından daha geç yükseltilmesini eleştirdi.

Zam oranının önce yüzde 42,6 olarak açıklandığını hatırlatan Tayyar, "Hatadan dönülmüş olsa da beklenen siyasi ve sosyal fayda sağlanamıyor. Arada yenen politik dayak da cabası" şeklinde ifade etti.

Şamil Tayyar, geçmişte nadir görülen "gel-git" durumlarının şu anda istisnai olmadığını belirterek, bu durumu toplumla bağın zayıflamasına, hükümet içinde koordinasyon sorunlarına, bilgilendirme kanallarının tıkanıklığına veya bir kombinasyonuna bağladı. "Bir ay sonrasını öngöremeyen politik tutum kabul edilemez" diyen Tayyar, AK Parti'ye yönelik sert eleştirilerde bulunarak, partisinin titremesi ve kendine gelmesi gerektiğini ifade etti.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.