Samsun Organize Sanayi'de yangınlar durmuyor

Samsun'un Tekkeköy ilçesi Şabanoğlu Mahallesi'nde bulunan ve sadece 2 gün önce yangın geçiren Pedo bebek bezi fabrikasında yeni bir yangın çıktı.

Samsun Organize Sanayi'de yangınlar durmuyor
Yayınlanma:

Gece saatlerinde meydana gelen yangın, çevredeki vatandaşlar tarafından fark edilerek 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbar edildi. Vatandaşlar, dumanları ve alevleri gördüklerinde yangının yakınlardaki başka bir plastik fabrikasında başladığını düşündüler.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ve itfaiye ekipleri, durumu kontrol etmek için hızla harekete geçti. Ancak ekiplerin incelemesi sonucunda, yangının aslında daha önce yanmış olan ve çatısının çökmesiyle büyük zarar gören bebek bezi fabrikasında yeniden alevlendiği belirlendi. İtfaiye ekipleri, hızla müdahale ederek yangını kontrol altına aldı ve söndürme çalışmalarına başladı.

Olay yerinde güvenlik önlemleri alan polis ekipleri, çevredeki güvenliği sağlarken, itfaiye ekipleri ise yangının tamamen söndürülmesi için çalışmalarını sürdürdü. Fabrikadan yükselen dumanlar, gece karanlığında bile uzak mesafelerden görülebildi.

Son dönemde artan fabrika yangınlarına bir yenisi daha eklenen bu olay, Tekkeköy'deki sanayi bölgesindeki işletmeler ve çevre sakinleri arasında endişeye yol açtı. Yangının neden çıktığı ve zararın boyutuyla ilgili detaylı inceleme ve değerlendirmelerin ise ilgili yetkililer tarafından yapılması bekleniyor.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.