Şarap ve Vodka'ya zam kapıda! Şarap ve Vodka'ya zam geldi mi? İşte 2023 alkol fiyatları

Şarap ve Vodka'ya zam geldi mi? Şarap ve Vodka zam gelecek mi? Şarap ve Vodka'ya kaç lira zam geldi? Şarap ve Vodka kaç lira oldu? En ucuz vodka kaç TL? Şarap ve Vodka zammı ne zaman? Şarap ve Vodka'ya zam mı gelecek?

Şarap ve Vodka'ya zam kapıda! Şarap ve Vodka'ya zam geldi mi? İşte 2023 alkol fiyatları
Yayınlanma:

ŞARAP VE VODKA'YA ZAM GELDİ Mİ?

2023 seçimlerinin tamamlanmasından sonra zamlar gündeme geldi. Son günlerde gündemi meşgul eden zam ise alkol zammı. Kullanıcılar, Şarap ve Vodka'ya zam geldi mi? Şarap ve Vodka'ya kaç lira zam geldi? en ucuz Şarap ve Vodka ne kadar oldu? 2023 güncel alkol fiyatları diye aratmaya başladı. İşte, 2023 güncel Şarap ve Vodka zammı...

bira.jpg

ŞARAP VE VODKA'YA ZAM GELDİ Mİ?

Tekel Bayileri Yardımlaşma Platformu başkanı Erol Dündar, bir süre önce yaptığı açıklamada beklenen zam nedeniyle sigara şirketlerinin bakkal ve tekel bayilerine sigara satışının durdurulduğunu iddia etmişti.

Erol Dündar yaptığı açıklamada "Maliyetlerden dolayı 3 liralık bir zam gelecek. Ancak bu zam öncesi bize satışı durdurdular. Biz tüketicilerle karşı karşıya geliyoruz. Stokçu konumuna düşüyoruz.

Firmalardan bu uygulamaya derhal son vermelerini talep ediyoruz. Şu anda hâlâ ne zaman sigara dağıtımının başlayacağını söylemiyorlar bize.

asdas.jpg

ŞARAP VE VODKA'YA ZAM MI GELECEK?

Tekel Bayileri Platformu Karadeniz Bölge Temsilcisi Gülten Bahadır, "Başta Phillip Morris olmak üzere sigara firmaları seçim öncesinde zam olmayacağını beyan etmelerine rağmen tütün mamüllerini piyasaya kasıtlı olarak sürmemeleri arz talep dengesini bozmuştur. Bu durum esnafların mağdur olmasına neden olmuştur. Bu firmaların bir karton sigara satmak için mücadele ettiği dönemleri unutup, seçim arifesinden bu yana sigara vermemeleri çok manidardır. Gerekli denetimlerin yapılarak esnaflarımızın mağduriyeti giderilmesi konusunda rica ederiz" diye konuştu.

İlgili Haberler
 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.