Sarıyer'de beton mikserinin karşı şeride geçtiği kazada 1 kişi ağır yaralandı

Sarıyer Maslak Ayazağa Caddesi'nde yaşanan olayda, kontrolü kaybeden bir beton mikseri, ters dönerek karşı şeritte seyreden bir kamyonete çarptı.

Sarıyer'de beton mikserinin karşı şeride geçtiği kazada 1 kişi ağır yaralandı
Yayınlanma:

Çarpmanın etkisiyle kamyonet, bahçe duvarı ile beton mikseri arasında sıkıştı ve kamyonet sürücüsü de kaza yerinde mahsur kaldı. İtfaiye ekiplerinin yaklaşık bir saatlik çalışması sonucunda kamyonet sürücüsü kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.

Kaza, saat 06.00 sularında Sarıyer Huzur Mahallesi Maslak Ayazağa Caddesi'nde meydana geldi. Beton mikseri, cadde üzerinde ilerlerken ani bir şekilde kontrolü kaybederek refüjü aşıp karşı şeride geçti ve seyir halinde olan kamyonete çarptı. Kamyonet, beton mikseri ve bahçe duvarı arasında sıkışarak kaldı, sürücü ise kurtarılmayı bekledi.

İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri güvenlik önlemlerini alırken sağlık ekipleri sürücüye ilk müdahaleyi gerçekleştirdi. Yaklaşık bir saatlik çalışmanın ardından sürücü kurtarılarak ambulansa taşındı ve hastaneye götürüldü. Beton mikseri sürücüsü ise kazadan yara almadan kurtuldu ve ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Kaza sonucunda hem beton mikseri hem de kamyonette maddi hasar oluştu. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.