Seçil Erzan fon skandalına para kaptıran Emre Belözoğlu'ndan Fatih Terim açıklaması: Fon dolandırıcılığında yeni gelişme!

Seçil Erzan fon dolandırıcılığına 4 milyon 292 bin dolar kaptıran Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Fatih Terim ile ilgili açıklama yaptı.

Seçil Erzan fon skandalına para kaptıran Emre Belözoğlu'ndan Fatih Terim açıklaması: Fon dolandırıcılığında yeni gelişme!
Yayınlanma:

Birçok tanınmış ismin adının karıştığı Seçil Erzan dolandırıcılık skandalı, Türk futbol camiasında büyük yankı uyandırdı. Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu'nun, Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan, Selçuk İnan, Volkan Bahçekapılı gibi tanınmış isimlerle birlikte dolandırıcılık olayına karıştıkları iddiaları gündemi meşgul etti.

''OLAYI BEN PATLATTIM. BEN GİTTİM BANKAYA. POLİSLERİ, MÜFETTİŞLERİ BEN ÇAĞIRDIM.​​​​​​''

Son gelişmelerde, Emre Belözoğlu'nun yaşanan dolandırıcılık olayı hakkında yaptığı açıklamalar dikkat çekti. Belözoğlu, olayın iç yüzünü aydınlatmak için polis ve müfettişleri kendisinin çağırdığını vurgulayarak, "Dolandırılma konusuna girmişken gerçekten Seçil Erzan’ın tezgahında Fatih Terim’in rolü olmadığını mı düşünüyorsunuz?" sorusuna şöyle cevap verdi:

''FATİH TERİM’İN BU İŞİN İÇİNDE BİLEREK KALMAYACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM''

“Ben Fatih Terim’in bu işin içinde bilerek kalmayacağını düşünüyorum. Fatih Terim’in benim gibi bunun bir fon olduğunu düşünerek bu işe girdiğini düşünüyorum. Onun dışında benim de diğerlerinin de nizama aykırı bir durumu varsa mahkemede bunun hesabını verelim. Ben bu kadınla bir kere görüştüm. Kadın bana ikinci imzayı attı. Aynı bankaya gidip ‘bu imzanın gerçekliği var mı?’ diye sorgulattım. Şimdi herkes ‘Seçil Erzan dosyasını ben patlattım’ diyor ya. Olayı ben patlattım. Ben gittim bankaya. Polisleri, müfettişleri ben çağırdım. Olayı ben çıkardım ortaya.”

Belözoğlu, kendisinin ve diğer isimlerin eğer herhangi bir nizama aykırı durumları varsa bunun mahkemede hesabını vereceklerini dile getirdi.

Ayrıca, Belözoğlu'nun olayın ortaya çıkmasında etkin rol aldığını belirtmesi dikkat çekti. Kendisinin olayı patlattığını ve bankaya giderek polis ve müfettişleri çağırdığını söyledi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.