Şehit oğluna ithafen şiir kitabı yazdı

Yazar Kezban Eldemir, 2020 yılında oğlu Halil’in şehit olduğunu belirterek, “Oğlum Halil İdlip’te şehit oldu. Hakkın rahmetine kavuştu. Oğluma ithafen şiir yazdım. İçinden gelen şiirleri oğluma yazdım.” Dedi.

Şehit oğluna ithafen şiir kitabı yazdı
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: ESRA SARI

Büyülü Küpeler, Konuşan Rüzgârsa Fısıldayan Yağmur, Kısık Ateşte Biraz İnsan Biraz Yaşam, Sihirli Kızlar Çetesi, Saraylı ve Şehidim Halil kitapların yazarı Kezban Eldemir, anadolugazete.com. tr’ye yaptığı açıklamada, yazarlık serüvenine yaklaşık 15 yıl önce başladığını söyledi.

Aynı zamanda Türkiye Yazarlar Birliği Ankara Şubesi Genel Sekreteri olan Eldemir, küçük yaşlardan itibaren edebiyata ilgisinin olduğunu belirterek “Çok kitap okuyordum. Kitaplara çok ilgim vardı. Özellikle Rus edebiyatına ve yazarlarına ayrıca ilgi alanım. Dostoyevski, Tolstoy gibi yazarlar beni çok etkilemiştir.” dedi.

Türkiye Yazarlar Birliği’nden yazarlık eğitimi aldığını aktaran Eldemir, sürekli kendini geliştirdiğini ifade ederek, birçok alanda eğitim aldığını belirtti.

Roman, deneme ve şiir türlerinde kitaplarının bulunduğunu belirten Eldemir, ağırlıklı olarak fantastik türde kitap yazdığını dile getirdi.

FANTASTİK KİTAP YAZARI ELDEMİR, YETİŞKİNLERE HİTAP EDİYOR

Bir kamu kurumundan emekli olan Eldemir, emekli olduktan sonra yazmaya ağırlık verdiğini dile getirerek, “Çocuk kitabım 1 tane. Ağırlıklı olarak yetişkinlere hitap ediyorum. Fantastik kitaplar yazıyorum. Hayal dünyama çok geniş. Hayal dünyamı kitaplara aktarıyorum” ifadelerini kullandı.

untitled-1-001.jpg

ŞEHİT OĞLUNA İTHAFEN, ŞİİR KİTABI YAZDI

2020 yılında oğlu Halil’in şehit olduğunu dile getiren Eldemir, oğluna ithafen şiir kitabı yazdığını kaydederek, şunları aktardı:

“Oğlum Halil İdlip’te şehit oldu. Hakkın rahmetine kavuştu. Oğluma ithafen şiir yazdım. İçinden gelen şiirleri oğluma yazdım. Oğlumu kaybettikten sonra tamamen hayatımı yazarlığa adadım. Yazarak mutlu oluyorum.”

Ankara’da bu yıl düzenlenen 19’uncu Kitap Fuarına katılan yazar Eldemir, kitaplarını okuyuculara tanıtmak amacıyla fuara katıldığını söyledi.

Yazar Eldemir, “Fuarlara her yıl katılıyorum ancak okurlar belli kitapları tercih ediyor. Klasik romanlar daha çok tercih ediliyor. Ben daha çok kendimi ve kitaplarımı tanıtmak amacıyla fuarlara katılıyorum” diye konuştu.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.