Şehit Piyade Teğmen Eril Alperen Emir son yolculuğuna uğurlandı

Şırnak'ta düzenlenen törenle, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan Piyade Teğmen Eril Alperen Emir için tören düzenlendi.

Şehit Piyade Teğmen Eril Alperen Emir son yolculuğuna uğurlandı
Yayınlanma:

Şehit Piyade Teğmen Eril Alperen Emir için 23. Piyade Tümen Komutanlığı'nda gerçekleştirilen törende, şehidin Türk bayrağına sarılı naaşı alana getirildi ve katafalka konuldu. Törende, saygı duruşunda bulunuldu, şehidin öz geçmişi okundu.

Kur'an-ı Kerim tilaveti ve İl Müftü Yardımcısı İbrahim Sancar'ın okuduğu dua sonrasında, şehidin cenazesi ambulansla Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanı'na götürüldü. Şehidin naaşı, hava yoluyla Ankara'ya uğurlandı.

untitled-1.jpg

Basına kapalı gerçekleştirilen törene, Şırnak Valisi Cevdet Atay, Çakırsöğüt Jandarma Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Mevlüt Dirim, Belediye Başkanı Mehmet Yarka, Cumhuriyet Başsavcısı Hayrullah Şahin, Şırnak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdurrahim Alkış, vali yardımcıları Ahmet Kavanoz, Hasan Hüseyin Alpaslan ve Talha Altuntaş, İl Emniyet Müdürü Cemal Dalman, İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Murat Bulut ve askerler katıldı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.