Şehit Şeyda Yılmaz'ın ismi Sivas'ta yaşayacak

Net Global Sivasspor'dan anlamlı bir adım geldi. Kulüp, İstanbul Ümraniye'de görev başındayken çıkan çatışmada şehit düşen polis memuru hemşehrimiz Şeyda Yılmaz'ın adını yaşatmak adına, BG Grup 4 Eylül Stadyumu’ndaki bayan tribününün ismini "Şehit Polis Şeyda Yılmaz Bayan Tribünü" olarak değiştirme kararı aldı.

Şehit Şeyda Yılmaz'ın ismi Sivas'ta yaşayacak
Yayınlanma:

Sivasspor Kulübü’nden yapılan açıklamada, Şeyda Yılmaz’ın ülkemizin güvenliği ve huzuru için canını feda eden kahraman polislerimizden biri olduğu vurgulandı. "Vatanımızın bölünmez bütünlüğünü korumak için canlarını veren şehitlerimizi asla unutmuyoruz" denilen açıklamada, bu kararın milletimizin ve kulübün şehitlere duyduğu minnet ve saygının bir göstergesi olduğu ifade edildi.

Sivas’ın ilk kadın şehidinin isminin tribünde yaşatılacak olmasının hem kulüp, hem taraftarlar, hem de şehir için büyük bir onur olduğu belirtilirken, Şeyda Yılmaz’ın kahramanlığı ve hatırasının bu tribünle birlikte daima yaşatılacağı kaydedildi.

Net Global Sivasspor ailesi, başta Şeyda Yılmaz’ın ailesi olmak üzere tüm emniyet teşkilatına başsağlığı dileyerek, şehit polisimize Allah’tan rahmet temennilerinde bulundu.

Bu anlamlı karar, Şeyda Yılmaz’ın adını ve anısını Sivasspor camiasında sonsuza dek yaşatacak.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.