Serap Belovacıklı siyaset dünyasından o isimle evleniyor!

Sözcü TV'nin tanınan yüzlerinden Serap Belovacıklı, siyaset sahnesinden İYİ Parti'nin önde gelen isimlerinden İzmir milletvekili Ümit Özlale ile dünya evine girmeye hazırlanıyor. Bu haberi duyuran isim ise Cumhuriyet yazarı Barış Pehlivan oldu.

Serap Belovacıklı siyaset dünyasından o isimle evleniyor!
Yayınlanma:

Sözcü TV spikeri Serap Belovacıklı ve İYİ Partili Ümit Özlale'nin evleneceğini, gazeteci Barış Pehlivan açıkladı.

Çift, nikahlarını temmuz ayında kıymayı planlarken, yaşamlarını büyük ölçüde İstanbul'da sürdürme niyetindeler.

Barış Pehlivan'ın kaleminden:

"Prof. Ümit Özlale ile İstanbul'da yeni bir eve taşınma hazırlıkları yaparken kendisiyle iletişime geçtim. İYİ Parti'nin etkili isimlerinden biri olarak siyaset sahnesinde yer almanın yanı sıra hayatında önemli bir adım atmaya hazırlanıyor: evleniyor. Özlale, meslektaşımız Serap Belovacıklı ile bir ömür boyu sürecek bir birlikteliğe adım atıyor. İstanbul'da yoğunlaşmayı planlayan çiftin nikahı temmuz ayında gerçekleşecek."

SERAP BELOVACIKLI KİMDİR?

Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunu olan Serap Belovacıklı, kariyerine 2007 yılında Olay TV'de yönetmen olarak adım attı. Daha sonra Habertürk'e geçiş yapan Belovacıklı, burada 2 yıl boyunca çalıştıktan sonra Akşam gazetesinin internet sitesi editör kadrosunda ses getiren röportajlara imza attı.

Bir süre sonra Artı1 TV'ye geçen Belovacıklı, kısa bir dönem TVEM'de sunuculuk görevini üstlendi. Ardından Posta Gazetesi'nde politika editörü olarak çalışmaya başladı. 2020'de Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde Basın Danışmanı olarak görev yapan Belovacıklı, son olarak Sözcü TV'de kariyerine devam ediyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.