Sercan Gülbahar kimdir? Sercan Gülbahar neden gündemde?

Sercan Gülbahar birçok kişi tarafından merak ediliyor. Sercan Gülbahar kimdir? Sercan Gülbahar neden gündemde?

Sercan Gülbahar kimdir? Sercan Gülbahar neden gündemde?
Yayınlanma:
Güncelleme:

Başarılı oyuncu Sercan Gülbahar, 1989 yılında Diyarbakır'da doğmuştur. 1,78 metre boyunda ve 74 kilogramın özelliğidir. Oyunculuk kariyerine 2011 yılında "Ana Yüreği" TV dizisi içinde Sururi karakteriyle başlamıştır. Sivil isimli sinema filmi ile 2013 yılında sinema dünyasında kendini göstermektedir.

Sercan Gülbahar, kariyerinde birçok projede yer almıştır. Özellikle "Kalbimdeki Deniz" dizisindeki Civan karakteri ve "Hayaller ve Hayatlar" dizisindeki Fırat karakteri ile geniş bir izleyici kitlesi tarafından başlatılmaktadır. Oyunculuk Kahraman Özden Menajerlik Ajansı ile devam etmektedir.

2022 yılında ise Show TV'de yayınlanan "Gelsin Hayat Bildiği Gibi" adlı dizi Yaver karakteriyle ekranlara geldi. Ayrıca dizinin oyuncu kadrosunda Ertan Saban, Özge Özberk, Devrim Özkan, Nilsu Berfin Aktaş, Onur Özer, Deniz Sarıkaş, Sanem Babi, Rojbin Erden, Ali Berge, Yeşim Çelebi, Özgü Delikanlı, Furkan Murat Uğur gibi başarılı oyuncular da yer alıyor. Sercan Gülbahar, yeni projesi ile deneyimlerini sağlamlaştırmaya devam etmektedir.

İlgili Haberler
 Yazar
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.