Serhat Akın'a saldırı olayında 6 kişi adliyeye sevk edildi!

İstanbul Beykoz’da eski milli futbolcu ve Fenerbahçe’nin eski oyuncusu Serhat Akın’a yönelik gerçekleştirilen silahlı saldırıya ilişkin soruşturma devam ederken, olayla bağlantılı oldukları iddia edilen 6 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Serhat Akın'a saldırı olayında 6 kişi adliyeye sevk edildi!
Yayınlanma:

Geçtiğimiz günlerde Beykoz’da bir program sonrası uğradığı saldırıda ayağından yaralanan Serhat Akın, sağlık ekiplerinin müdahalesiyle hastaneye kaldırılmış ve olay büyük yankı uyandırmıştı. Saldırı sonrası başlatılan soruşturma kapsamında, motosikleti kullandığı iddia edilen O.M., silahla ateş ettiği öne sürülen O.D., ve diğer şüpheliler M.A., İ.T., Y.G., ve M.A. gözaltına alındı.

SALDIRININ ORGANİZE SUÇ BAĞLANTISI İDDİASI

Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı’nın koordinesinde yürütülen soruşturmada, saldırganlar arasında bir bağlantı olup olmadığı ve saldırının arkasındaki olası nedenler araştırılıyor. Olayın, organize bir suç ağıyla bağlantılı olabileceği yönünde iddialar gündeme gelirken, yetkililer bu konuda henüz resmi bir açıklama yapmadı.

Saldırının nedenine dair detaylar henüz netleşmemiş olsa da, olayın planlı bir eylem olduğu ihtimali üzerinde duruluyor. Şüphelilerin emniyetteki sorgulamalarının ardından Beykoz Adliyesi’ne sevk edilmeleriyle birlikte, davanın yargı süreci resmen başlamış oldu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.