Şeyma Subaşı’ndan ablasına kapasite göndermesi

Şeyma Subaşı düğününe ablasını davet etti mi? Şeyma Subaşı’nın düğün davetlileri kim? İşte detaylar…

Şeyma Subaşı’ndan ablasına kapasite göndermesi
Yayınlanma:

İnstagram fenomeni Şeyma Subaşı’nın Miami’deki bekarlığa veda partisini izlemek isteyen takipçilerine ücretli abonelik getirmesi gündeme bomba gibi düşmüştü. Subaşı, bu hareketi ile "takipçilerini gelire dönüştürdü" eleştirilerine maruz kalmıştı.

5 Mayıs’ta dünya evine girecek olan Şeyma Subaşı, Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi’nin (Meedo) düğün davetli listesi açıklandı. Düğüne, Şeyma Subaşı’nın 15 kişiyi, Meedo’nun 235 kişiyi davet etmesi gündemi sarstı.

subasi.jpg

İşte Şeyma Subaşı’nın düğüne davet ettiği o isimler…

Dila Tarkan-Dağhan Doğruer, Gökmen-Ayşegül Şeynova, Kasım Garipoğlu, Cemal Can Seven, Burak Ateş, Türker Yücel, Selim Sankaya, Mert Vidinli, Laura Margarita, Elisabeth Mas, Nastassia Jacober ve Zoheer Majhadi.

subasi-45.jpg

Şeyma Subaşı’nın listesinde ablası Kübra Açıl’ın olmaması dikkat çekti. Bunun üzerine Subaşı’nın "Ruhunun özel olmadığını düşünmediğim insanlar düğünde olmayacak, ablam dahil" sözleri viral oldu.

Bu konu hakkında eleştirilere maruz kalan Şeyma Subaşı sert tepki verdi.

"ÜZÜLDÜM AMA FAZLA DEĞİL"

Ablasını davet ettiğini belirten Subaşı, "Büyük mutluluk ve heyecanla tabii ki davet ettim. Ama o bahaneler bularak gelemeyeceğini söyledi. Tabii ki üzüldüm ama fazla değil! Çünkü her insanın bir kapasitesi var. Eğer karşındaki insandan sen kapasitesinin üzerinde bir şey beklersen hayal kırıklığına uğrarsın. O yüzden ben bu konuyla ilgili hayal kırıklığına uğramadım" ifadelerini kullandı.

632x314-kubra-acil-kimdir-kac-yasinda-nereli-kubra-acil-seyma-subasinin-ablasi-mi-1642428403121.jpeg

İlgili Haberler
 Yazar
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.