Sinan Ateş'in ailesine şok saldırı!

Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in cinayet davasında kararın açıklanmasına bir saat kala, mahkeme bahçesinde ablası Selma Ateş’e yapılan saldırı, davada tansiyonu yükseltti. Ankara 32. Ağır Ceza Mahkemesi’nde devam eden davada saldırının ardından, Sinan Ateş’in annesi Saniye Ateş’in hastaneye kaldırıldığı ve saldırganın gözaltına alındığı bildirildi.

Sinan Ateş'in ailesine şok saldırı!
Yayınlanma:

Selma Ateş, saldırı sonrası yaptığı açıklamada, kardeşi Sinan Ateş’in katledilmesiyle ilgili hesap sormaya devam edeceğini belirterek, "Benim başıma bir şey gelirse bunun sorumlusu MHP ve Ülkü Ocakları'dır. İzzet Ulvi Yönter, Semih Yalçın ve diğer isimlerdir. Sinan Ateş'in hesabını sorana kadar devam edeceğim" ifadelerini kullandı. Ayrıca saldırıya uğrayacağını önceden bildiklerini dile getiren Ateş, yaşanan olayın adliyenin güvenlik açığına da işaret ettiğini söyledi.

SALDIRGAN GÖZALTINA ALINDI

Saldırıyı gerçekleştiren beyaz kapüşonlu bir şahsın kimliği belirsiz şekilde mahkeme bahçesinde Selma Ateş’e yaklaştığı ve saldırıda bulunduğu ifade edildi. Olayın hemen ardından saldırgan gözaltına alınırken, Selma Ateş’in avukatı, saldırganın aile tarafından tanınmadığını ve olayın kamera kayıtlarına alındığını belirtti.

SİNAN ATEŞ'İN EŞİ: "TEHDİTLER GERÇEĞE DÖNÜŞTÜ"

Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş de saldırıya sosyal medya üzerinden sert tepki gösterdi. "Devlet Bahçeli’nin tehditlerinin, hedef göstermelerinin sonucu olarak bugün fiziki müdahale yaşandı" diyen Ateş, yarın ne olacağına dair endişelerini dile getirerek, daha ciddi saldırıların olabileceği uyarısında bulundu. Ayrıca, yaşanan bu olayın mahkeme bahçesinde polislerin gözü önünde gerçekleştiğini vurgulayarak, güvenlik zafiyetine dikkat çekti.

DAVADA TANSİYON YÜKSELİYOR

Sinan Ateş cinayetiyle ilgili süren davada, karar açıklanmasına kısa bir süre kala yaşanan bu saldırı, adalet arayışını sürdüren Ateş ailesi üzerindeki baskıyı artırdı. Sinan Ateş’in ablası Selma Ateş, kardeşinin katledilmesiyle ilgili sorumluların cezalandırılacağı güne kadar mücadele etmeye devam edeceğini açıkladı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.