Sinop'ta trafik kazasında can pazarı yaşandı: 2'si doktor 4 kişi öldü 2 yaralı

Sinop'ta yaşanan trafik kazasında, otomobille sağlık personelinin bulunduğu hafif ticari araç çarpıştı, sonucunda 4 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi ise yaralandı.

Sinop'ta trafik kazasında can pazarı yaşandı: 2'si doktor 4 kişi öldü 2 yaralı
Yayınlanma:

Kaza, Sinop-Boyabat kara yolunun 15. kilometresinde meydana geldi. Ender Çoraklı'nın kullandığı hafif ticari araç ile Selahattin Bulut'un idaresindeki otomobil çarpıştı. Çarpışmanın ardından hafif ticari araçta yangın çıktı.

Olayın bildirilmesi üzerine bölgeye itfaiye, polis, jandarma ve AFAD ekipleri sevk edildi. Yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Ancak kazada, hafif ticari aracın sürücüsü Ender Çoraklı ile araçta bulunan Gerze Devlet Hastanesi'nde görevli doktorlar Sena Sakin ve Mehmet Turan Yazlar ile otomobilde bulunan Beyhan Bulut hayatını kaybetti.

Yaralanan Erfelek Devlet Hastanesi'nde görevli doktor Beyza Nur Çetin ile otomobilin sürücüsü ise sağlık ekiplerince Sinop Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Vali Mustafa Özarslan, İl Emniyet Müdürü Tarıkhan Çetiner ve İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ferhat Kuran kaza yerinde incelemede bulundu.

Kazada hayatını kaybeden doktor Sena Sakin için Sinop Atatürk Devlet Hastanesi’nde tören düzenlendi. Törene Sakin’in ailesinin yanı sıra Vali Özarslan, İl Emniyet Müdürü Çetiner, İl Jandarma Komutanı Kuran, sağlık çalışanları ve diğer ilgililer katıldı.

Dua edilmesinin ardından Türk bayrağına sarılı tabutu cenaze aracına konulan Sakin’in cenazesi, memleketi Ordu’ya gönderilmek üzere toprağa verilmek üzere yola çıkarıldı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.