Şırnak Valiliği acı haberi duyurdu: Gabar Dağı'nda yaşanan sondaj kulesindeki çökme sonucu 1 kişi hayatını kaybetti

Şırnak Valiliği tarafından yapılan açıklamaya göre, Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Şırnak Bölge Müdürlüğü'ne bağlı ŞAY sahasında faaliyet gösteren bir sondaj kulesinde beton zeminin çökmesi sonucu meydana gelen iş kazasında bir mühendis hayatını kaybetti.

Şırnak Valiliği acı haberi duyurdu: Gabar Dağı'nda yaşanan sondaj kulesindeki çökme sonucu 1 kişi  hayatını kaybetti
Yayınlanma:

Olay, Gabar Dağı'nda bulunan sondaj kulesinde meydana geldi. Beton zeminin çökmesi sonucu kulede büyük hasar meydana gelirken, sondaj işçisi Furkan Tatar enkaz altında kaldı. Tatar, kazadan hemen sonra kurtarılarak helikopterle hastaneye sevk edildi. Kazada hayatını kaybeden mühendisin kimliği ise henüz açıklanmadı.

Ayrıca, kazadan hafif yaralı olarak kurtulan bir başka işçi de Cizre Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Valilik, olayla ilgili detaylı incelemelerin başlatıldığını duyurdu.

Olay, bölgede büyük üzüntüye yol açarken, yetkililer iş güvenliği önlemlerinin daha da artırılması gerektiğini vurguladı. İş kazasının nedeninin tam olarak belirlenmesi için teknik ekipler ve uzmanlar tarafından detaylı bir inceleme yapılacağı bildirildi.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.