Son Dakika| Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, yeni yargı paketiyle ilgili af konusunda açıklama yaptı!

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi ziyaretinin ardından gündemle ilgili önemli açıklamalar yaptı. Tunç, birçok vatandaşın merak ettiği 'Af' konusunda basın mensuplarına konuştu.

Son Dakika| Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, yeni yargı paketiyle ilgili af konusunda açıklama yaptı!
Yayınlanma:

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, yeni yargı paketi hakkında açıklamalar yaptı. Tunç, Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi ziyaretinin ardından vatandaşların yakından takip ettiği 'af' konusu özelinde konuştu. Bakan Tunç ayrıca, Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlunun neden olduğu kaza ile ilgili yeni bir görüntünün ortaya çıktığını, Adli Tıp Kurumu'ndan ek rapor beklediklerini söyledi.

"GENEL AF GÜNDEMDE DEĞİL"

Adalet Bakanı Yılmaz, 8. yargı paketinde herhangi bir af ile ilgili hususun gündemde olmadığını dile getirdi.

''KUSUR DURUMU TESPİT EDİLDİĞİ ANDA HIZLI BİR ŞEKİLDE İDDİANAME SÜRECİNİ TAMAMLAYACAKTIR''

Bakan Tunç, İstanbul'da ölümlü trafik kazasına karışan Somali Cumhurbaşkanının oğlu Mohamed Hassan Seıkh Mohamud ile ilgili, "Bu kaza ile ilgili olarak yeni bir görüntü daha ortaya çıktı. Bu görüntü ile ilgili Adli Tıptan rapor gelmişti biliyorsunuz. Şimdi bu görüntü eşliğinde yeni bir rapor düzenlenmesi noktasında ek rapor için dosya adli tıp kurumuna gönderildi. Adli tıp kurumundan ek rapor bekliyoruz ve ona göre Cumhuriyet Savcılığımız kusur durumu tespit edildiği anda hızlı bir şekilde iddianame sürecini tamamlayacaktır ve o süreç yargı süreci devam edecektir" dedi

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.