Son Dakika | Diyarbakır'da cezaevi aracı devrildi: Çok sayıda yaralı var!

Diyarbakır'da cezaevi nakil aracı yağışlı havanın etkisiyle şarampole yuvarlandı. Araç demir bariyerleri aşarak yol kenarına yuvarlandı, kazada çok sayıda yaralı olduğu bildirildi.

Son Dakika | Diyarbakır'da cezaevi aracı devrildi: Çok sayıda yaralı var!
Yayınlanma:

Diyarbakır'da feci bir kaza meydana geldi. Nakil için İstanbul'dan Bitlis'e sevk edilen hükümlülerin bulunduğu nakil aracı şarampole yuvarlandı. Hükümlülerin de aracın içinde bulunduğu kazada çok sayıda yaralı olduğu bilgisi gelirken, hükümlülerin durumu ile ilgili net bir bilgi bulunmuyor.

Diyarbakır'da yaşanan kaza, cezaevi nakil aracının yağışlı hava nedeniyle kayganlaşan yolda kaza yapmasıyla gerçekleşti. Aracın demir bariyerleri aşarak şarampole yuvarlanması sonucu, araçta bulunan 20 kişi yaralandı.

Olay yerine acil sağlık ekipleri yönlendirildi ve ilk belirlemelere göre yaralılar hastaneye kaldırıldı. Yaşanan kaza, bölgede tedirginlik yaratırken, yetkililerin konuyla ilgili detaylı inceleme başlattığı öğrenildi.

İstanbul Maltepe 3 Nolu L Tipi Ceza İnfaz Kurumu'ndan Bitlis'in Ahlat T Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu'na doğru hareket eden cezaevi aracı, Diyarbakır Silvan kara yolu Yayık köyü mevkisinde meydana gelen kazada önemli bir kaza atlattı. Aracın kontrolünü kaybetmesi sonucu önce bariyerlere çarptı, ardından şarampole devrildi.

Olayın bildirilmesi üzerine bölgeye 112 Acil Sağlık ve jandarma ekipleri yönlendirildi. Kazada, 4’ü askeri personel, 16’si tutuklu ve hükümlü olmak üzere 20 kişi yaralandı. Yaralılar, acil müdahale için ambulanslar ve ambulans helikopterle hızla kentteki hastanelere sevk edildi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.