İYİ Parti'den Özgür Özel'e yanıt geldi: Kürşad Zorlu'dan Murat Kurum değerlendirmesi!

İYİ Parti Genel İdare Kurulu üyeleri, Genel Başkan Meral Akşener başkanlığında bir araya gelerek önemli konuları değerlendirdi. Toplantının ardından Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, basın toplantısı düzenleyerek gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

İYİ Parti'den Özgür Özel'e yanıt geldi: Kürşad Zorlu'dan Murat Kurum değerlendirmesi!
Yayınlanma:

Kürşad Zorlu, basın mensuplarının Murat Kurum'un adaylığıyla ilgili sorusuna cevap verirken, İstanbul ve Ankara adaylarının açıklanacağı tarihi de duyurdu. Murat Kurum'un İstanbul adaylığı açıklaması sonrasında, Zorlu ''İstanbul adayımızı duyurduğumuzda, Türkiye genelinde olduğu gibi İstanbul'da da güçlü bir rekabet olacak. Adayımızı yakın zamanda kamuoyuna duyuracağız. Şimdiden söyleyebilirim ki, adayımız son derece hazırlıklı ve kararlı bir şekilde bu yarışta olacak. İstanbul ve Ankara adaylarımız, Ocak ayı sonuna kadar kamuoyuyla paylaşılacak.'' ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in yerel seçimlerde birlik çağrısı üzerine Zorlu, ''Biz İYİ Parti olarak özellikle son genel seçimlerde bu sistemin dayatmacı anlayışına karşı duruş sergiledik. Bu tabloyu değiştirmek için yola çıktık. Verdiğimiz karar önemli ve seçmenimiz tarafından kabul görmeye başladı.'' şeklinde yanıt verdi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.