Survivor All Star' da diskalifiye şoku! 4. dokunulmazlık oyunu öncesi neler oldu? İşte Survivor All Star son bölümde yaşananlar

Survivor All Starda dün yaşanan Sema ve Pınar kavgası geceye damga vurmuştu. Yaşanan acil durum konseyi nedeniyle oylama yapılamamış ve 3. eleme adayı belirlenememişti. Son bölümde bu konu aydınlığa kavuşturuldu ve son eleme adayı belli oldu.

Survivor All Star' da diskalifiye şoku! 4. dokunulmazlık oyunu öncesi neler oldu? İşte Survivor All Star son bölümde yaşananlar
Yayınlanma:

Survivor'd 4. dokunulmazlık oyunu öncesi toplanan konseyde Acun Ilıcalı, " Benim için çok değerli bir yarışmacıydı. Hazır olmamasına rağmen geldi ve böyle gitmesi bizi de üzdü. Maalesef Sema’nın Survivor hayatı son buldu." diye konuştu. Yaşananların ardından Sema’nın ricasıyla ikizi Seda ile vedalaşmasına kısa bir süre de olsa izin verildi.

SEMA ADAYA VEDA ETTİ

Kırmızı takım ise yaptığı oylamada bu haftanın 3. eleme adayı Gizem oldu. Kaoslu zamanların ardından 4. dokunulmazlık oyununa geçildi. Güçlü olanın kazandığı dokunulmazlık oyunu diğer oyunlardan farklı olarak 2' ye 2, 4 kişinin mücadelesi ile skor 8 oluncaya kadar oynandı. Oyunun ilk yarısında 4-4 lük beraberlik yaşanırken ikinci yarısında ise 4-8 lik skorla Mavi takım takımları bayrak yarışına götürdü. Bayrak yarışında ise iki takım güçlerini sonuna kadar kullandı ve 4. dokunulmazlık oyununu Mavi takım kazandı.

DÖRDÜNCÜ ELEME ADAYI BELLİ OLDU

Yaşanan Sema- Pınar kavgası sonrası Kırmızı takımdaki motivasyon düşmesi bu 4. dokunulmazlık oyununda da kendini belli etti. Oyunu kaybeden Kırmızı takım Pınar ve Gizem’den sonra bir eleme adayı daha çıkarmak zorunda kaldı.

4. eleme gecesinde bu haftanın 5. Eleme adayı arkadaşlarından en çok oyu alan Aleyna oldu. Böylece eleme mücadelesi verecek isimler şöyle: Aysu, Pınar, Begüm, Gizem ve Aleyna.

Aleyna- Begüm ile Pınar ise Gizem ile eşleşecek. Düellolarda kaybeden isimler Aysu’nun rakibi olmamak için mücadele edecek.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.