Survivor All Star’da son bölümde yaşananlar… Survivor All Star’da Nagihan diskalifiye mi olacak? Acun Ilıcalı çıldırdı...

Survivor All Star'da oldukça gergin bir bölüm oldu. Survivor’da dünkü bölümdeki gerginlik ve tartışma oyun sahasında da devam etti.

Survivor All Star’da son bölümde yaşananlar… Survivor All Star’da Nagihan diskalifiye mi olacak? Acun Ilıcalı çıldırdı...
Yayınlanma:

SURVIVOR ALL STARDA BÜYÜK KAVGA...

Dünkü tartışmaların ardından bu sefer de Nagihan' ın patlamasıyla başlayan tartışmada oklar yine Yunus Emre' ye çevrildi. İkili arasındaki tartışma ile iyice gerilen ortamda takımlar 4. erkekler dokunulmazlık oyunu için seçmeyi yapmakta zorlandı. Bir türlü başlayamayan oyunun nedeni ise Nagihan' ın "Çıkmıyorum, oynayın oyununuzu. Biz sizin oyuncağınız değiliz. Çerçöpler oynasın. Biz madem güçlüler potada biz güçlüler oynamıyoruz." demesiydi. Nagihan, Nefise ve Mustafa Kemal 'in oyundan çekilmesiyle takımlar yeniden eşleşti. Turabi ve Bozok da sakatlığından dolayı oyunda yoktu bu nedenle Kırmızı takım dokunulmazlık oyununa 5 kişi eksikle başladı. İlk oyunda Merve Aysudan sayı alarak takımını 1-0 önde başlattı. Oyunun ilk yarısı 5-3 biterken sakinleşen Nagihan ve Nefise oyuna dahil oldu. Yağmur gibi atışlarla takımını bayrak yarışına götüren isim skoru 8-6 ya getiren Furkan oldu. Bayrak yarışı sırasında Aleyna ve Nefisenin kavgası Kırmızı takımı gerdikçe gerdi. Dokunulmazlık oyununda Mavi takım bir kez daha fırtına gibi esti ve 12-9' luk skorla dokunulmazlığın galibi oldu. Kırmızı takım ise bir kez daha konseyde ter döktü.

ORTALIK FENA KARIŞTI! ACUN ÇILDIRDI!

4. Eleme adayının belirlenmesi için toplanan konseyde tartışmaların ardı arkası kesilmedi. Konseyde tam anlamıyla bir kaos ortamı vardı. Nagihan’ın Aleyna’yı itmesi üzerine gerginlik tavan yaptı. Nagihan’ın tavrı, Nefise’nin sessizce ortalığı karıştırdığı yorumları sürerken Acun Ilıcalı çok sinirlendi ve ‘Ne istiyorsunuz’ dedi. Konseyi sonlandıran Acun Ilıcalı, en çok oyu alan kişiyi söylemeden bölümü sonlandırdı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.