Survivor All Star’da son bölümünde neler oldu? Dokunulmazlık oyunu sonucunda 4. eleme adayı kim? İşte 51. bölümde yaşananlar...

Survivor All Star’da son bölümünde dördüncü dokunulmazlık oyunu oynandı. Survivor'da 4. eleme adayı belli olurken aynı zamanda yarışmacılar Beyti Kebap ödülü için de mücadele etti.

Survivor All Star’da son bölümünde neler oldu? Dokunulmazlık oyunu sonucunda 4. eleme adayı kim? İşte 51. bölümde yaşananlar...
Yayınlanma:

Survivor All Star erkekler haftasının son dokunulmazlık oyununda iki takım yağmur gibi bir mücadeleye başladı. İlk mücadele Ogeday ve Mustafa Kemal karşılaştı. Mücadelenin galibi olup takımını 1-0 önde başlatan isim Ogeday oldu. Dokunulmazlık oyununda ilk yarı 4-3 Kırmızı takım lehine biterken ikinci yarı ise Kırmızı takım müthiş bir performansla skoru 8-3 yaptı ve oyunu bayrak yarışına götürdü. Elinden gelen her şeyi yapmasına karşın Mavi takım bir türlü sayı kazanamadı ve oyun 12-4' lük skorla Kırmızı takımın üstünlüğüyle sonlandı. Bu haftaya damga vuran Kırmızı takım hem dokunulmazlığın hem de Beyti Kebap ödülünün sahibi oldu.

MAVİ TAKIM İÇİN ZOR KONSEY...

Dokunulmazlık yarışında Mavi takım hem son oyunu hem de 3-1' lik skorla haftayı Kırmızı takıma karşı kaybetti. Hakan, Mustafa Kemal ve Batuhan’dan sonra potaya giden son isim Yaman oldu. Yaman aday olarak seçilmesine tepki gösterirken eleme potasında Hakan, Mustafa Kemal, Batuhan ve Yaman oldu.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.