Tahliye olur olmaz yapımcılar sıraya girmiş!

Ünlü sosyal medya fenomeni Dilan Polat, tahliyesi sonrası yine gündeme oturdu. Lüks yaşamıyla sıkça adından söz ettiren Polat, geçtiğimiz aylarda sahte belge hazırlama, vergi kaçırma ve kara para aklama gibi ciddi suçlamalar nedeniyle 5 Kasım 2023'te cezaevine gönderilmişti. Polat’ın serbest bırakılmasıyla birlikte, hayatının film yapılacağına dair ortaya atılan iddialar büyük yankı uyandırdı.

Tahliye olur olmaz yapımcılar sıraya girmiş!
Yayınlanma:

Göz alıcı yaşamının ardında yatan suçlamalarla uzun süre ülke gündeminden düşmeyen Polat, yakın zamanda tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Bu gelişmenin ardından, ünlü yapımcılar Polat’ın hayatını beyaz perdeye taşımak için harekete geçti. İddialara göre, birçok yapımcı, Polat’ın hayatını filmleştirmek için birbirleriyle yarışıyor.

TAHLİYESİYLE GÜNDEM OLAN DİLAN POLAT'IN HAYATI FİLM OLUYOR İDDİASI

Filmin ismi için, Polat'ın bir dönem fenomen olan şarkısı "Enerci" önerilirken, ünlü fenomenin, cezaevinde geçirdiği süreyi ve yaşadıklarını konu alan bu projeye onay verip vermeyeceği merak konusu oldu. Yapımcıların teklifleri karşısında Polat’ın nasıl bir karar vereceği, kamuoyu tarafından yakından takip ediliyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.