Taksiciler öldürülen meslektaşları için konvoy yaptı

Gaziemir ilçesinde gerçekleşen olayın ardından taksiciler, İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde bir araya geldi.

Taksiciler öldürülen meslektaşları için konvoy yaptı
Yayınlanma:

İzmir'de taksiciler, meslektaşları Oğuz Erge'nin aracına aldığı kişi tarafından silahla yaralanarak hastanede yaşamını yitirmesi üzerine konvoy düzenleyerek tepki gösterdi. Gaziemir ilçesinde gerçekleşen olayın ardından taksiciler, İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde bir araya geldi. Erge'nin cenazesi, buradan İzmir Adli Tıp Kurumu morguna götürülmek üzere yola çıktı. Taksiciler, cenaze nakil aracının arkasında konvoy oluşturarak olayı protesto etti, yol boyunca korna çaldı.

İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Celil Anık, İzmir Adli Tıp Kurumu önünde gazetecilere yaptığı açıklamada, Erge'nin ailesine baş sağlığı diledi. Zanlının hızlı bir şekilde yakalanması nedeniyle İl Emniyet Müdürlüğü'ne teşekkür eden Anık, kamera kayıtlarının olayın çözümünde ne kadar önemli olduğunu vurguladı. Şoför arkadaşlarına başsağlığı dileklerini ileten Anık, gerekli tedbirlerin alındığını belirterek, "Tek temennimiz zanlının gereken cezayı alması." şeklinde konuştu.

Oğuz Erge'nin evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.