Tanju Özcan'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a randevu sitemi: Darbeci, zalim dediğiniz herkes ile görüştünüz, benimle görüşmediniz

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a defalarca randevu talebinde bulunduğunu ancak yanıt alamadığını açıkladı.

Tanju Özcan'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a randevu sitemi: Darbeci, zalim dediğiniz herkes ile görüştünüz, benimle görüşmediniz
Yayınlanma:

Özcan, sosyal medya hesabından paylaştığı videolu mesajında, Erdoğan'a doğrudan çağrıda bulunarak, "Verin şu randevuyu kurtulun" ifadelerini kullandı.

Sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Sayın Cumhurbaşkanı, sizden 73 defa randevu istedim. Bu süre içinde katil, darbeci, zalim dediğiniz herkes ile görüştünüz, ama benimle yine görüşmediniz," diyen Özcan, ayrıca "Bana yeni rota oluşturup Ankara'ya kadar tekrar yürütmeyin lütfen. Verin şu randevuyu kurtulun." şeklinde ifadelerde bulundu.

Tanju Özcan, daha önce CHP'den ihraç edilmesinin ardından Özgür Özel'in Genel Başkanlığına seçilmesinin ardından partiye geri dönmüştü. Ancak kısa süre önce, eski Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik yaptığı açıklamalar nedeniyle CHP tarafından kınama cezası almıştı.

Özcan'ın Erdoğan'a yaptığı bu çağrı, siyasi arenada dikkat çeken bir gelişme olarak değerlendiriliyor. Randevu talebine ilişkin nasıl bir yanıt verileceği ise merak konusu.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.