Teknik direktör dayanmıyor

Sezonun ilk yarısında İsmail Kartal yönetiminde 6 yıl sonra döndüğü Süper Lig’de 20 puan toplayan MKE Ankaragücü’nde yaşanan ekonomik sorunlar ve transfer tahtasının kapalı olması sonrası bir ayrılık daha geldi.

Teknik direktör dayanmıyor
Yayınlanma:
Güncelleme:

Sezonun ilk yarısında İsmail Kartal yönetiminde 6 yıl sonra döndüğü Süper Lig’de 20 puan toplayan MKE Ankaragücü’nde yaşanan ekonomik sorunlar ve transfer tahtasının kapalı olması sonrası bir ayrılık daha geldi. Ligin 17. haftasında takımın başına getirilen Bayram Bektaş görevde ancak bir hafta kalıp ikinci yarı öncesi görevinden ayrıldı.

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

Spor Toto Süper Lig’in ikinci yarısının 18. haftasında Galatasaray’a konuk olacak olan MKE Ankaragücü bu maçın hazırlıklarını yaptığı antrenman ile sürdürdü. Antrenman, yeni Teknik Direktör Mustafa Kaplan gözetiminde gerçekleşti. Dar alanda çabuk pas çalışması ile antrenmana başlayan oyuncular, daha sonra 4 grup halinde pres çalışması yaptı. Antrenman dar alanda çift kale maç ile sonlandı. Bayram Bektaş’ın yerine göreve getirilen Mustafa Kaplan’ın yardımcılığını Erhan Namlı, Özgür Doğramacı, Murat Türksoy ve Güven Kılıç yapacak. Sarı lacivertliler Galatasaray maçı hazırlıklarına bugün yapacağı antrenman ile devam edecek.

ankaragucu-12-005.jpg

BAYRAM BEKTAŞ GİTTİ, GÖREVE KAPLAN GELDİ

Altı yılın ardından Spor Toto Süper Lig’e yükselen MKE Ankaragücü’nde teknik direktör enflasyonu yaşanıyor. Sezona takımı Spor Toto Birinci Lig’den alıp Süper Lig’e çıkaran İsmail Kartal ile ilk yarının son haftası öncesi yolları ayıran Ankaragücü yönetimi onun yerine göreve Göztepe ile yollarını ayıran Bayram Bektaş’ı getirmişti. Bayram Bektaş sarı lacivertlilerle çıktığı ilk maçta eski takım Göztepe’ye evinde 3-0 yenilmişti. Kulübün yaşadığı maddi sıkıntılar nedeniyle transfer tahtasının kapalı olması ve takımdaki bazı oyuncuların ayrılması sonrası yaşanan kriz üzerine Bayram Bektaş yönetim kurulu ile görüştükten sonra görevinden ayrılmıştı.

ANLAŞARAK AYRILDIK

Ankaragücü'nde teknik direktör Bayram Bektaş ile yollar ayrıldı. Başkent ekibinin yeni teknik direktörü Ankaragücü'nü daha önce de çalıştıran Mustafa Kaplan oldu. Sarı lacivertli kulübün başkanı Mehmet Yiğiner, Bektaş ile önceki gün Beştepe Tesisleri'nde görüştüklerini ve yolları ayırdıklarını söyledi. Yiğiner, yeni teknik direktörün Mustafa Kaplan olduğunu ifade ederek, "Bayram hocamızla anlaşarak sözleşmeyi feshettik. Kısa bir süre önce izleme ekibinin başına gelen Mustafa Kaplan'ı teknik direktör olarak görevlendirdik. Bundan sonra takımımız Kaplan'a emanet" dedi. Süper Lig'de ilk devrenin son maçında göreve gelen 44 yaşındaki Bektaş, başkent ekibi ile sadece 1 maça çıktı.

AYRILAN AYRILANA

Transfer yasağını kaldırmak için 10 milyon TL’yi aşan bir ödeme yapması gereken Ankaragücü’nde yönetim bir türlü kaynak bulamıyor. Üstelik tek sıkıntı transferin kapalı olması da değil. Başkent ekibi, eldeki yıldızlarını da tutamıyor. Kehinde, Putsila, Erdem Şen, Mokhtar gibi oyuncular paraları ödenmediği için ayrılmıştı. Başta El Kabir olmak üzere yeni sözleşme fesihlerinin de yolda olduğu öğrenildi. Bunun dışında Ankaragücü yönetimi futbolculara Galatasaray maçı öncesi ödeme yapabilmek için harıl harıl para arıyor. Yeni kaynak bulmakta zorlanan yönetimin eli kolu bağlanmış durumda.

 Sorumlu Yazı İşleri Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.