TEM'de kamyon seyir halinde yandı

TEM Otoyolu'nun Bolu geçişinde, saat 23.30 sıralarında meydana gelen bir olayda, seyir halinde olan bir kamyonun dorse kısmı tutuştu ve alevler kamyonu kısa sürede küle döndürdü.

TEM'de kamyon seyir halinde yandı
Yayınlanma:

Yangın, doğu gişeleri mevkiinde gerçekleşti. 46 LE 818 plakalı kamyon, İstanbul istikametinde ilerlerken balatalarının alev almasıyla yangın çıktı.

Kamyon sürücüsü, dumanları fark ederek aracı emniyet şeridine çekmeyi başardı ancak alevler hızla yayıldı ve kamyonun kasasını sardı. Olayın bildirilmesi üzerine itfaiye ve polis ekipleri sevkedildi. Yangın nedeniyle otoyolun İstanbul yönünde uzun araç kuyrukları oluştu.

İtfaiye ekipleri hızla olay yerine ulaşarak yangına müdahale etti ve alevleri kontrol altına aldı. Ancak kamyon, yangın sonucunda büyük zarar gördü ve adeta hurdaya döndü. Kamyonun tamamen yanmasıyla trafikteki akışta aksamalar yaşandı.

Olayın ardından güvenlik ekipleri, yangının çıkış nedenini belirlemek için inceleme başlattı. Kamyonun dorse kısmında başlayan yangının sebebi henüz netlik kazanmış değil. Yangının söndürülmesiyle birlikte trafik normal seyrine dönerken, olayda herhangi bir yaralanma veya can kaybı yaşanmaması şans olarak değerlendirildi.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.