TEM'de ölümlü kaza

Kocaeli geçişinde meydana gelen bir trafik kazasında, traktör yüklü bir tıra arkadan çarpan panelvan, şiddetli çarpışmanın etkisiyle ortadan ikiye ayrıldı.

TEM'de ölümlü kaza
Yayınlanma:

Olayda panelvan, yola savruldu ve başka bir tır tarafından 90 metre sürüklendi, sürücü ağır yaralandı.

Kaza, Kartepe ilçesinin Uzunbey mevkii TEM Otoyolu ile Kuzey Marmara Otoyolu ayrımında gerçekleşti. İddialara göre, İstanbul istikametine seyreden M.A.K. (50) tarafından kullanılan 06 BHR 104 plakalı Fiat marka panelvan, aynı yönde ilerleyen İ.G. idaresindeki 06 NP 479 plakalı Ford marka traktör yüklü tıra arkadan çarptı. Çarpışmanın şiddetiyle panelvan, tam ortadan ikiye bölündü ve kopan kısmı tırın dorsesine takıldı. Yola savrulan panelvan, G.D. tarafından kullanılan 17 AFC 031 plakalı bir tır tarafından 90 metre sürüklendi. Tır sürücüleri durarak hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ni aradılar. Olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri yönlendirildi. Sağlık ekipleri, panelvandan çıkarılan M.A.K.'ye ilk müdahaleyi yaptıktan sonra onu özel bir hastaneye sevk etti.

M.A.K.'nin sağlık durumunun ciddi olduğu bildirildi. Olay yerindeki inceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından hurdaya dönen panelvan ve kazaya karışan tırlar yoldan kaldırıldı. Polis, kazayla ilgili olarak soruşturma başlattı.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.