Terzi dizisi 2. Sezon yayınlandı mı? Terzi dizisi 2. Sezon full izle, son bölüm fragmanı izle

Terzi dizisi 2. Sezon yayınlandı mı? Terzi dizisi 2. Sezon fragmanı yayınlandı mı merak ediliyor. İşte detaylar…

Terzi dizisi 2. Sezon yayınlandı mı? Terzi dizisi 2. Sezon full izle, son bölüm fragmanı izle
Yayınlanma:

Terzi dizisi ilk sezonunun yayınlanmasının ardından 2. Sezonu merak edilir oldu. Terzi Dizisi 2.sezon’u yayınlanmasına ilişkin açıklama henüz yapılmadı.

TERZİ DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Yeteneğini büyükbabasından miras alan genç ve başarılı terzi Peyami, dedesinin ölümünden sonra herkesten sır gibi sakladığı, akli dengesi yerinde olmayan babası Mustafa'nın bakımını üstlenmek zorunda kalır ve en büyük sırrını İstanbul'daki hayatının tam merkezine yerleştirmeye mecbur kalır. İstismar edildiği bir ilişkiden canı pahasına kaçmakta olan Esvet, kendi sırlarıyla Peyami'nin ve Mustafa'nın hayatına girer.

TERZİ DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Netflix'in kısa sürede büyük ilgi çeken yeni dizisi Terzi'nin ikinci sezonuna dair ilk fragman yayınlandı. Fragmanda 2. Sezon Cemre karakteriyle diziye dahil olacak Berrak Tüzünataç'da bulunuyor. Başrollerinde Çağatay Ulusoy'un yanı sıra Salih Bademci, Olgun Şimşek ve Şifanur Gül gibi başarılı isimlerin yer aldığı dizide yönetmen koltuğunda Cem Karcı oturuyor. Çok kısa sürede büyük etki yaratan dizinin senaryosunu ise Rana Mamatlıoğlu ve Bekir Baran Sıtkı kaleme alıyor.

0x0-terzi-dizisi-konusu-nedir-oyunculari-kimler-nerede-cekildi-cagatay-ulusoylu-netflix-dizisi-terzi-oyunculari-ko-1682941827505-001.jpeg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.