Tesla yol ortasında alev alev yandı!

Bursa'da yol ortasında korkutan bir olay meydana geldi. Tesla marka otomobil saniyeler içinde alev alev yandı. Sürücü ise tesadüf eseri kurtuldu.

Tesla yol ortasında alev alev yandı!
Yayınlanma:

Bursa'nın Gemlik ilçesinde, Tesla marka bir elektrikli otomobil aniden alev aldı ve saniyeler içerisinde küle döndü. Sürücü, aracı emniyet şeridine çekerek son anda otomobili terk etti. Olay, Gemlik ilçesi Bursa - İstanbul otoyolu üzerinde meydana geldi.

YANGININ NEDENİ ARAŞTIRILIYOR

Henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı seyir halindeki Tesla otomobilden dumanlar çıkmaya başladı. Sürücü, güvenliği sağlamak için otomobili emniyet şeridine çekti. Ancak, kısa bir süre sonra araç alev aldı ve saniyeler içinde tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi.

Yangın ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekipler, hızla müdahale ederek yangını kontrol altına aldı ve söndürdü. Yangında herhangi bir can kaybı yaşanmazken, otomobil tamamen kullanılamaz hale geldi.

Olay anları, çevrede bulunan bir kişi tarafından kameraya kaydedildi. Yetkililer, olayın detaylı nedenini belirlemek için soruşturma başlattı.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.