TIR ile servis aracı çarpıştı: Feci kazada ölü ve yaralılar var!

Adana'nın Ceyhan ilçesinde meydana gelen korkunç trafik kazası, bölgeyi yasa boğdu. Yumurtalık Serbest Bölge bağlantı yolunda bir TIR ile servis minibüsünün çarpışması sonucu, ilk belirlemelere göre 4 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi yaralandı. Kazanın ardından bölgede geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı.

TIR ile servis aracı çarpıştı: Feci kazada ölü ve yaralılar var!
Yayınlanma:

Kaza, sabah saatlerinde Ceyhan'ın Yumurtalık Serbest Bölge yolunda meydana geldi. Henüz sürücülerinin kimlikleri belirlenemeyen 01 ALJ 044 plakalı TIR ile 31 C 7065 plakalı servis minibüsü, şiddetli bir şekilde çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle minibüs hurdaya dönerken, olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi.

4 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ, 6 KİŞİ YARALANDI

Kazada, ilk belirlemelere göre 3 kişi olay yerinde hayatını kaybetti. Minibüste bulunan 8 kişi ise yaralı olarak çevredeki hastanelere kaldırıldı. 1 vatandaş ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Yaralıların durumları hakkında net bilgi verilmezken, bazı yaralıların durumunun ağır olduğu öğrenildi.

KAZAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Olay yerine gelen jandarma ve polis ekipleri, kazanın nedenine ilişkin geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Bölge trafiğe kapatılarak kaza yerinde incelemeler yapıldı. Kaza nedeniyle bölgede kısa süreli trafik aksaklıkları yaşanırken, yetkililer kazanın kesin sebebini belirlemek için çalışmalarını sürdürüyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.