Transfer Var: Arthur Melo için hem Galatasaray hem Fenerbahçe! | Beşiktaş'ta gündem kaleci | Eljif Elmas iddiası!

Transfer sezonu tüm hızıyla devam ederken Süper Lig'in dev kulüpleri Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un yanı sıra Avrupa'nın önde gelen liglerinden de dikkat çeken transfer haberleri ve iddiaları gündeme gelmeye devam ediyor. 'Transfer Var'da gündemi, gazete manşetlerini derlemeye devam ediyoruz...

Transfer Var: Arthur Melo için hem Galatasaray hem Fenerbahçe! | Beşiktaş'ta gündem kaleci | Eljif Elmas iddiası!
Yayınlanma:

Transfer döneminin sonlarına yaklaşırken, Süper Lig ve Avrupa'nın önde gelen kulüplerinde transfer hareketliliği hız kesmeden devam ediyor. Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor başta olmak üzere birçok büyük takım, kadrolarını güçlendirmek için yoğun mesai harcıyor.

GALATASARAY, BARIŞ ALPER YILMAZ İÇİN 25 MİLYON EURO’YU REDDETTİ

Galatasaray’ın genç yıldızı Barış Alper Yılmaz’a İngiltere Premier Lig’den dev bir teklif geldi. Nottingham Forest, milli futbolcu için tam 25 milyon Euro önerdi. Barış Alper’in temsilcisi Tuncay Maldan yaptığı açıklamada, bu cazip teklife rağmen Galatasaray’ın oyuncuyu satma kararı almadığını ve teklifi reddettiğini belirtti. Bu gelişme, sarı-kırmızılıların genç yıldızını takımda tutma konusundaki kararlılığını gözler önüne seriyor.

ARTHUR MELO İÇİN FENERBAHÇE VE GALATASARAY KAPIŞIYOR

İtalyan medyasından gelen iddialara göre, Fenerbahçe Juventus’un Brezilyalı orta saha oyuncusu Arthur Melo ile ilgileniyor. 28 yaşındaki ön libero için Juventus ile görüşmelere başlayan Fenerbahçe’nin yanı sıra, ezeli rakip Galatasaray’ın da Arthur Melo'yu kadrosuna katmak istediği öne sürüldü. Transferde iki büyük kulüp arasında kıyasıya bir rekabet yaşanıyor.

BEŞİKTAŞ, KALECİ DİANT RAMAJ'I TRANSFER LİSTESİNE ALDI

Beşiktaş’ta kaleci pozisyonunda belirsizlik sürerken, Ajax’ın genç kalecisi Diant Ramaj siyah-beyazlıların radarına girdi. Mert Günok’un yedeği olarak düşünülen Ersin Destanoğlu’na uzun vadede güvenemeyen yönetim, 20 yaşındaki yetenekli kaleciyi 18 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında kadroya katmayı planlıyor.

GALATASARAY'DAN NİCOLA ZALEWSKİ VE ONYEDİKA HAMLESİ

Roma’nın sol kanat oyuncusu Nicola Zalewski, Galatasaray’ın gündeminde. Sarı-kırmızılıların Polonyalı futbolcuyla anlaşmaya yakın olduğu belirtilirken, aynı zamanda Club Brugge’de forma giyen Onyedika da Galatasaray'a gelmek istediğini yönetime iletti. Transfer çalışmalarını hızlandıran Galatasaray, kadrosunu güçlendirmek için son hamlelerini yapıyor.

FENERBAHÇE’YE CHRİSTİAN MEDİNA KATILIYOR

Fenerbahçe, Ocak ayında Arjantinli orta saha oyuncusu Christian Medina'yı kadrosuna katmak için anlaşmaya vardı. Boca Juniors forması giyen Medina, Leverkusen’den gelen teklifi reddederken, Fenerbahçe’ye transferinde Jose Mourinho ile çalışmak istemesinin etkili olduğu belirtildi.

BEŞİKTAŞ, MARİO RUİ’Yİ KADROSUNA KATMAYA ÇOK YAKIN

Beşiktaş, savunma hattını güçlendirmek adına Napoli’nin deneyimli sol beki Mario Rui için girişimlerini hızlandırdı. Transfer döneminin sonuna yaklaşıldıkça, siyah-beyazlılar bu transferi bitirmek için yoğun mesai harcıyor.

ELJİF ELMAS, GALATASARAY YOLUNDA MI?

Galatasaray, eski Fenerbahçeli Eljif Elmas’ı kiralamak için harekete geçti. RB Leipzig’de yeteri kadar forma şansı bulamayan genç yetenek için sarı-kırmızılılar resmi teklifini sundu. Elmas, Galatasaray’a dönebilir mi sorusu transfer döneminin merakla beklenen gelişmelerinden biri.

TRABZONSPOR GİFT ORBAN İÇİN BASTIRIYOR

Trabzonspor, Fransız ekibi Lyon’da forma giyen Gift Orban’ı transfer etmek için harekete geçti. Fransız medyasına göre, Karadeniz ekibi bu transferde oldukça ısrarcı ve transferin gerçekleşmesi an meselesi.

SADİO MANE BEŞİKTAŞ’A MI GELİYOR?

Beşiktaş, Suudi Arabistan ekibi Al Nassr'dan Sadio Mane'yi transfer etmek için son görüşmeleri yapıyor. Senegalli yıldız futbolcu, siyah-beyazlı formayı giymek istediğini kulüp yetkililerine iletti. Transferin kısa süre içinde sonuçlanması bekleniyor.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.