TSK Suriye ve Irak'ta operasyonlarına devam ediyor!18 terörist etkisiz hale getirildi

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Suriye ve Irak'taki operasyonlarına hız kesmeden devam ediyor. Son düzenlenen operasyonlarda, Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit bölgesinde 7 PKK'lı terörist etkisiz hale getirilirken, Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı ve Barış Pınarı bölgelerinde de 11 PKK/YPG'li terörist hedef alındı.

TSK Suriye ve Irak'ta operasyonlarına devam ediyor!18 terörist etkisiz hale getirildi
Yayınlanma:

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda toplam 18 teröristin öldürüldüğünü açıkladı. Bakanlık, “Teröristlere inlerinde hesap soruyoruz! Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit bölgesinde 7 PKK'lı teröristi etkisiz hale getirdi. Operasyonlarımız, bölgede tek bir terörist kalmayıncaya kadar kararlılıkla sürecek!” ifadelerine yer verdi.

Bir diğer paylaşımda ise MSB, “Gücünü asil milletimizden alan Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, terörist temizliğine ara vermeden devam ediyor. Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı ve Barış Pınarı bölgelerinde belirlediği 11 PKK/YPG'li teröristi etkisiz hale getirdi. Kararlılıkla sürdüğümüz operasyonlar, en son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar devam edecek.” dedi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.