TÜGİAD'dan Cumhuriyete yakışan balo

Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Geleneksel 29 Ekim Cumhuriyet Balosu’nu Ankara’da Atatürk’ün her sene Cumhuriyet Baloları düzenlediği Ankara Palas’ta (Devlet Konukevi) gerçekleştirdi.

TÜGİAD'dan Cumhuriyete yakışan balo
Yayınlanma:
Güncelleme:

HABER FOTOĞRAF

GÜLAY ERTUNÇ

TÜGİAD üyeleri Anıtkabir ve 2. Meclis binasını ziyaret ederken; TÜGİAD Başkanı Dr. Ali Yücelen Anıtkabir Özel defterine Atatürk Cumhuriyetine bağlılıklarını “Mustafa Kemal’in askerleriyiz, Ne mutlu Türküm diyene” sözleriyle not düştü. Huzurevi sakinleri, gazilerimiz, şampiyon ampute milli takımımızın da katıldığı baloda konuşan Yücelen; “Burada sizlerin fedakarlıkları sayesinde smokin giyerek Cumhuriyeti kutlayabiliyoruz. Kutlayacaksak beraber kutlayacağız” dedi.

BÜYÜK COŞKU YAŞANDI

Geleneksel 29 Ekim Balosu nedeniyle Türkiye’nin dört bir yanından gelen TÜGİAD üyeleri akşam saatlerinde Ankara Palas’ta köklü bir geleneğin anısını yaşatmak üzere buluştular. TÜGİAD’ın Cumhuriyet Balosuna, ülkemizi gururlandıran Ampute Milli Takımı, Türk Silahlı Kuvvetleri rehabilitasyon merkezindeki gazilerimiz ve ömrünü ülkemize adayan Seyranbağları Huzurevi sakinleri büyüklerimiz dekatıldılar. Baloya sivil toplum kuruluşları adına GGYD Başkanı Nezih Allıoğlu, BESİYAD Başkanı Hikmet Köker, YATSİAD Başkanı Yıldıray Yoldar, KASİAD Başkanı Zafer Korkmaz ve KAİAD Başkanı Murat Camadan katıldılar.

PLAKET VERDİLER

Cumhuriyet Balosu’ndaki protokol masaları, Seyranbağları huzurevi sakinleri, Ampute Milli Takımımız ve gazilerimize ayrıldı. Cumhuriyet Balosu için kendilerine yapılan daveti kabul ederek katıldıkları için kendilerine teşekkür eden TÜGİAD Başkanı Dr. Ali Yücelen’in konuşması sırasında yaptığı çağrı üzerine, TÜGİAD üyeleri, ayağa kalkarak, gazilerimizi, Ampute milli takımımızı ve huzurevi sakini büyüklerimizi coşkuyla alkışladı. Ankara basının değerli temsilcilerinin de katıldığı baloda yeni üyelere plaketleri verilirken ülkemizi gururlandıran AMPUTE milli takımına ve gazilerimize de bu minnettarlığın ifadesi olarak plaketler sunuldu. Geleneksel Cumhuriyet Balosu Tuğba Yurt ve orkestrası ve Burcu Güneş konserleriyle devam etti.

cumhuriyet-balosu1.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.