Türk İcardi dünyaya geldi: Fatih Terim'le aynı gün doğdu!

Mersin’in Gülnar ilçesinde yaşayan Galatasaray taraftarı Ay ailesi, yeni doğan bebeklerine Arjantinli yıldız Mauro Icardi’nin adını vererek büyük bir sürprize imza attı.

Türk İcardi dünyaya geldi: Fatih Terim'le aynı gün doğdu!
Yayınlanma:

Ali ve Zehra Ay çifti, ikinci çocuklarına "Umut Halil İcardi" adını koyarak Galatasaray’a olan bağlılıklarını farklı bir şekilde gösterdi.

FATİH TERİM İLE AYNI GÜN DOĞDU

Ay ailesinin bebeği, Galatasaray’ın efsanevi teknik direktörü Fatih Terim’in doğduğu 4 Eylül’de dünyaya geldi. Bu anlamlı tesadüf, ailede büyük bir sevinç yarattı. Galatasaray sevdasıyla bilinen baba Ali Ay, oğluna takımın yıldız ismi Icardi’nin adını verme kararı aldıklarını belirtti. Aile, İl Nüfus Müdürlüğüne başvurarak bebeklerinin kimliğine "Umut Halil İcardi" adını resmi olarak yazdırdı.

icardi2.jpg

"ICARDİ GİBİ YILDIZ BİR FUTBOLCU OLUR İNŞALLAH"

Galatasaray taraftarı olarak büyük bir tutkuyla maçları takip ettiklerini dile getiren baba Ali Ay, oğlunun da bir gün Icardi gibi büyük bir futbolcu olmasını dilediğini söyledi. Ailede, bu isim kararını özellikle 13 yaşındaki Kıvanç Ay’ın etkilediğini belirten Ali Ay, “Oğlum Kıvanç, Icardi ismini çok istedi ve biz de bu hayalini gerçekleştirdik” dedi. Ayrıca, kendisine çocukluk yıllarında "Gülnarlı Jardel" denildiğini de esprili bir şekilde ekledi.

ANNE VE OĞLUNDAN BÜYÜK DESTEK

Anne Zehra Ay da ailesindeki Galatasaray tutkusunun bu kararın arkasında yattığını belirterek, "Eşim ve oğlum fanatik Galatasaraylı. Hepimiz Icardi hayranıyız, bu yüzden bu ismi koyduk" dedi. Kıvanç Ay ise kardeşiyle birlikte Galatasaray’ın RAMS Park’taki maçlarına gidip, Arjantinli yıldız Icardi ile tanışmayı hayal ettiğini söyledi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.