Türk Yıldızları'nın Anıtkabir üzerinde saygı uçuşu esnasında telsiz konuşmaları paylaşıldı:Tüm şehit ve gazilerimize saygılar

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında Türk Yıldızları'nın Anıtkabir üzerinde gerçekleştirdiği saygı uçuşunun kokpit içi görüntülerini ve telsiz konuşmalarını sosyal medya hesaplarından paylaştı.

Türk Yıldızları'nın Anıtkabir üzerinde saygı uçuşu esnasında telsiz  konuşmaları paylaşıldı:Tüm şehit ve gazilerimize saygılar
Yayınlanma:

Paylaşımda, "30 Ağustos Zafer Bayramımız ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günümüz kutlu olsun. Şanlı ordumuzun kahraman birer neferi olan korkusuz Türk Yıldızları, Anıtkabir üzerinde saygı uçuşu gerçekleştirdi. Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e, Milli Mücadele kahramanlarımıza, tüm şehit ve gazilerimize saygılar." ifadeleri yer aldı.

Paylaşılan videoda, Türk Hava Kuvvetlerinin gurur kaynağı olan akrobasi timi Türk Yıldızları'nın Anıtkabir üzerindeki saygı uçuşu öncesinde, kokpit içinden telsizle "hazır" komutlarını aldıkları ve Tim Lideri Binbaşı Hasan Kocabaş'ın, "Türk Yıldızları Anıtkabir saygı uçuşu için kalkışa başlıyoruz, hepinize iyi uçuşlar." sözleri dikkat çekti. Bu anlamlı uçuş, Zafer Bayramı'nın coşkusunu ve Türk Silahlı Kuvvetleri'nin gücünü bir kez daha gözler önüne serdi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.