Türkiye Gazze'de öldürülen gazetecilerin sesi oldu: Dijital 'GaZZete' yayınlandı!

Gazze'de İsrail'in katliamlarını haberleştirdiği sırada hayatını kaybeden gazeteciler için 'dijital gazete' oluşturuldu. 7 Ekim'den beri İsrail-Hamas çatışmasında 90'ın üzerinde gazeteci hayatını kaybetti...

Türkiye Gazze'de öldürülen gazetecilerin sesi oldu: Dijital 'GaZZete' yayınlandı!
Yayınlanma:

7 Ekim'de başlayan İsrail'in Gazze'ye yönelik katliamlarını kamuoyuna duyuran çok sayıda gazeteci görevi başında İsrail tarafından öldürüldü.

Türkiye'de İsrail soykırımına direnen gazetecilere ithafen, 'GaZZete' adında dijital bir gazete yayınlandı.

Dünyanın gözü önünde büyük bir soykırıma imza atan işgalciler, Filistin topraklarında yaşananların kayıt altına alınmasını istemediği için doğrudan gazetecileri hedef alıyor. Filistinli gazeteciler ise, canları pahasına da olsa işgali, zulmü ve soykırımı tüm çıplaklığı ile aktarmayı sürdürüyor.

Çıkarılan dijital gazetede, gazetecilerin 'İsrail’in katil bir devlet olduğunu tüm dünyaya göstermek istedikleri için katledildiği' vurgulandı. Yapılan bu çalışma ile ''Bizler bu inançla mesleklerini icra eden ve işgalci İsrail tarafından öldürülen Filistinli gazetecilerin kısılan sesi olacak, zulmü ve soykırımı haykırmaya devam edeceğiz'' ifadelerine yer verildi.

Dijital gazetede çok sayıda tecrübeli isim savaş bölgesinde yaşananları aktardı.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.